perjantai 2. maaliskuuta 2012

Holden Shawlette

Tämä huivi on oikeastaan tehty jo syksyllä, mutta en ole ehtinyt postaamaan siitä mitään. Tällä viikolla sain vasta pingotettua mokoman, jotenkin Sillin läsnäollessa ei viitsi hirveästi huiveja lattioille levitellä...

Valitettavasti unohdin punnita huivin, ennen kuin laitoin sen menemään eteenpäin uudelle omistajalleen. Muistelisin kuitenkin, että lankaa meni parisen kerää, ehkä pikkuisen kolmattakin.


Ohje: Holden Shawlette by Mindy Wilkes (ravelry)
Puikot: 4,5mm
Lanka: Novita Florica


Alkaa vähän ärsyttämään armaan Kyllikkini (sovitusnukke) rikkoutuminen. Itsetehdyn nuken pohjaosa ei kestänyt hääpukuni painoa vaan pohja taittui ja koko nukke romahti jalustaltaan alas. :( En ole vielä ehtinyt (lue: viitsinyt) tehdä uutta pohjaa nukelle. Sopiva pohjamateriaalikin on hakusassa: pohjalta vaaditaan joustavuutta (jotta sen saa paikoilleen ja kestävyyttä (jotta se ei hajoaisi taas). Pahvi on todettu jo erittäin huonoksi. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!


ps. Tietääkö joku, mitä ihmettä bloggerille on tapahtunut? Joka kerta kun lisään kuvia, niin fontit (koko ja tyyppi) vaihtuvat kesken postauksen...

2 kommenttia:

  1. Mites joku styroks pohjan materiaaliksi? Sitä on aika helppo työstää, mut ei kuitenkaan paina, ja ottaa jonkin verran iskujakin vastaan kyllä hajoilematta.

    VastaaPoista
  2. Ah, ihan hyvä idea. Pitääkin ehkä seuraavaksi sitten harkita styroksia :)

    Tosin styroksi on kyllä maailman inhottavinta käsitellä... x( pitää ehkä laittaa mies asialle.

    VastaaPoista