lauantai 15. joulukuuta 2012

10 Kilon arvonta

10 000 vierailijan raja kolkuttaa ovella. Hyvä hetki pistää pientä arvonsaa pystyyn.
Tällä kertaa palkintona on keraaminen koru.
- halkaisija n. 5cm, paksuus noin 0,5cm
- lasitus toisella puolella (kuva), takapuoli karheahko
- kuviointi tummansininen (kuva vääristää värejä hieman,vrt. väriä aiempaan postaukseen)

Arvontaan on aikaa osallistua vuodenvaihteeseen asti (1.1.2013, klo 00:00). Arvonta suoritetaan siis uuden vuoden ensimmäisen päivän aika.

Ja arvontaanhan osallistut kommentoimalla tähän viestiin, mistä pidätte blogissa ja millaisia juttuja saisi olla enemmän. Saa toki antaa kriittistäkin palautetta - millä tahansa kommentilla on mukana arvonnassa. Arvonnan takia kenenkään ei tarvitse liittyä lukijaksi tai mainostaa blogiani missään.

Mikäli et pysty kommentoimaan (ei tunnuksia bloggeriin tai jostain muusta syystä), arvontaan voi osallistua myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ddargas (at) hotmail.com.

Voittaja julkaistaan blogissa. Jos tiedossa sattuu olemaan voittajan sähköpostiosoite, niin lisäksi voidaan lähettää ilmoitus voitosta sähköpostiin. :)

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti mukana! Erityisesti ihastuin sinun hopeasavitöihin, ihan vakavasti harkitsen kurssille menoa ja joulukorttisi ovat myös kauniita. Jatka vaan samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Mukana :) Korujutut ovat olleet tosi mielenkiintoisia. Ja samoin kuin tietenkin kortit ja kaikki muut paperiaskartelut!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Erityisesti mua nyt kiinnostaa nuo kaikki korut. Hienoja ne hopeiset lehtikorut. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta niiden teko ja varsinkin lopputulokset.

  VastaaPoista
 4. valtava kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! :)

  VastaaPoista