lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kuri ja järjestys

Minua on vaivannut koko askarteluharrastukseni ajan epäjärjestys ja kaaos. Mitään kunnollista säilytyspaikkaa askarteluromppeille ei ole ollut, vaan kaikkea on säilytetty yhdessä isossa pahvilaatikossa, joka on majaillut kirjahyllyn päällä (mistä sitä itse en ole jaksanut edes nostaa alas). Helpotusta tuli jossain välin hieman, kun leimasimet ja muut pikkuhärpättimet löysivät tiensä koriin, jonka asemapaikkana toimi myöskin pahvilaatikko. Askartelu ei aina jaksanut innostaa, koska pikku nippeleitä ja nappeleita oli vaikea löytää aiemman pahvilaatikon kauheasta sekasotkusta.

Ongelmaan ratkaisun etsiminen on ollut aktiivisesti mielessä, mutta sopivia ratkaisuja kooltaan tai hinnaltaan ei ole löytynyt. Ennen eilistä siis!


Sattuma vei minut Tiimariin, jossa oli peräti tarjouksessa pahvisia, koottavia säilytysratkaisuita erittäin edullisesti. Koko ja hinta näyttivät passelilta, joten pari lähti kerralla kotiin. 

Tosin laatikosto oli todella tylsän valkoinen, oikeastaan hivenen rumakin kiiltävän pintansa takia, joten pakkohan sitä oli hivenen tuunata. Vetolaatikoiden sivut oli helppo tuunailla paperilla ennen kokoamisvaihetta. 


Ja kaksi lootaa pinottuna päällekkäin, työpiste muutenkin siistittynä ja organisoidumpana. Tuli tosin huomattua, että askartelutarvikkeet kaipaisivat vielä yhden laatikoston (laatikoston vieressä, korissa olevat tavarat eivät mahtuneetkaan enää mukavasti laatikoihin). Joten matka käynee vielä tänään Tiimariin... :)


Ps. Anun putiikissa on arvonta 4.3. saakka.

6 kommenttia:

 1. Hähä ja ähäkutti, paljon parempi kuin se ylikallis vaihtoehto syksyllä! :) Hieno tuunaus myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja täydellisemmän kokoisemmatkin laatikot. Nyt olen kyllä melkoisen onnellinen askartelutarvikkeiden siisteyden suhteen. :)

   Poista
 2. Onpa ihana säilytysratkaisu ja oletpa tehnyt siitä tosi hienon! *tahtoo kanssa*

  VastaaPoista