keskiviikko 21. elokuuta 2013

Työt loppui, loma alkoi

Kesätyöt loppuivat viime perjantaina. Edessä olisi parisen viikkoa "lomaa" ennen koulun aloitusta. Tarkoitus olisi loman aikana vähän tehdä opinnäytetyötä, harjoitteluraporttia ja muuta sellaista pientä, joka oikeasti olisi pitänyt tehdä kesän aikana. Hupsista. :D

Aika hautausmaalla humpsahtaa aina kauhean nopeasti, äkkiä sitä vain huomaa syksyn koittaneen. Tänä vuonna on vähän haikeuttakin ilmassa: ennen ensi kesää pitäisi valmistua Jamkista, ja yrittää ainakin työllistyä oman alan töihin. Niin mukavaa kuin Vanhalla onkin tehdä töitä, en ehkä ole kouluttanut itseäni kuutta vuotta vaatetusalalle tehdäkseni aina puutarha-alan töitä. Sinänsä ammatinvaihdos on käynyt mielessä - puutarha-ala on ihana - mutta en kestäisi kausityötä koko elämääni.

Töiden päättymisen kunniaksi tein työkavereille kortteja. :)Tilasin joku aika sitten tuotteita Heidin Korttipajasta. Perhosleike on sieltä. Ylipäätään suosittelen vilkaisemaan Korttipajassa tarjolla olevia leikkeitä, siellä on kaikkea yllättävän hauskaa ja erilaista. :) 


2 kommenttia:

  1. Ihmeellistä lukea toisen blogista aivan kuin omia ajatuksiaan :) Vaikka ei samalle alalle kouluttaudutakaan, niin itsekin olen viettänyt kesiäni milloin hautausmaalla milloin taimitarhalla. Puutarha-ala on ihana, mutta vain kesätyönä :D Talveksi ei sitä hommaa olekaan niin villisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, talvisin puutarha-alan töitä on vielä sangen nihkeästi tarjollakin.

      Poista