lauantai 5. heinäkuuta 2014

Mitä Lankalaihikselle kuuluu? 2/4

Puolet laihdutusvuodesta on kulunut ja lankalaihikselle kuuluu sangen erinomaista! Tavoitteena oli pudottaa lankavaraston kokoa 13 kilosta vähintään kahdella kilolla. Kaksi kiloa miinusta tuli täyteen jo toukokuun alussa, joten loppuvuosi sitten meneekin enemmän tai vähemmän painoa tarkkaillessa. Toivottavasti miinusta kertyy enemmänkin kuin kaksi kiloa!

Lupasin itselleni vuoden alussa, että lankoja saa ostaa vain käyttöön, ei jemmaan. Tämäkin lupaus on toistaiseksi pysynyt erittäin hyvin. Poikkeuksena kasvivärjäystä varten ostetut langat, joita en edes laske lankakorin saldoon mukaan ennen kuin ovat värjätty, ja värjätähän lankoja saa, vaikkei niille ihan heti olisikaan käyttöä. Koska neulominen ja värjäyshän ovat kaksi ihan eri harrastusta - eikös niin? :D


Kesäkuun jälkeen tilanne laihiksessa on seuraava: 

Neulottu:  -3651g
Lahjoitettu: -1410g
Ostettu: +2250g
Saatu: +486g
Yhteensä: -2325g

Touko-kesäkuun aikana, kiitos töiden alkamisen, neuletahti on hiipunut huomattavasti, mutta voisin olettaa, että kelien viiletessä ja vapaa-ajan lisääntyessä neulominenkin rupeaa taas maistumaan alkuvuoden tahtiin. Ehkä pitäisi korottaa tuota laihiksen rimaa sittenkin, vuoden loppuun mennessä pitää olla lankakorista kadonnut vielä yksi kilo aiempaa tavoitetta enemmän - siis kolme kiloa lankaa pois. Ja neulomalla täytyy kuluttaa vähintään neljän kiloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti