keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Pienen pieni korttitehdas

Vein töihin taannoin kortin, koska eräs työkavereistani onnistui saavuttamaan kunnioitettavan maisterin arvonimen. Pari muuta työkaveria tykästyi korttiin ja pyysi minua tekemään kortteja. Ei muuta kuin korttitehdas käyntiin ja askartelemaan. Työkavereille meni näytteille myös aiemmin tehtyjä kortteja, joista sitten sai valita mieleisensä. 


Ensimmäisenä kerrottakoon, että tämä kortti ei ole tehty haasteeseen, vaan on vain saanut inspiraationsa haasteesta. Halusin kokeilla haasteen tekniikkaa, mutta tulin käyttäneeksi kortissa valmiita koristeita (kakkupaperi, helmet ja paperinaru), joten kortti ei täytä haasteen sääntöjä. Mutta mainitaan nyt haaste kuitenkin, ja linkitetäänkin oikein, sillä kiva haaste ja kivoja tekniikoita. 

Addicted to Technics -haasteessa aiheena on lokakuussa sapluunan läpi leimaaminen.

Tekniikka oli hauska, mutta tämän kortin kohdalla tuntui, ettei tekniikka päässyt riittävästi edukseen. Kortista tuli vähän tylsä ja mitäänsanomaton, mutta tekniikkaa oli kuitenkin hauska päästä kokeilemaan. Voi olla, että mikäli aikaa vain riittää, yritän pykäistä haasteeseen uuttakin korttia (joka myös täyttäisi haasteen säännöt).


Tämän pienehkön kortin kuviopaperi on luotu punchinellalla, parilla eri vihreällä musteella, keltaisella musteella ja turkoosilla suihkevärillä. Olin tehtaillut taustapapereita ison pinon jo aiemmin keväällä, joten en enää pysty muistamaan, mitä kaikkia musteita tässä olikaan käytetty. Perhonen on Heidin korttipajasta, sävytetty limen vihreäksi ja pinnoitettu kirkkaalla embossausjauheella. 


Viimeissä kortissa on käytetty samaa ideaa kuin aiemminkin: näyttävä ja voimakkaan värinen tausta, koristenauha ja värillinen perhonen. Tässä kortissa kuviopaperi oli valmista, ei itsetehtyä. 

Olen tykästynyt itse perhoskortteihin aika paljon. Työhässäkän keskellä niitä on ihanan yksinkertaista tehdä ja lopputulos on yleensä ihan sievä tai ainakin käyttökelpoinen. Harmikseni vain näyttää siltä, että kyseinen diecuts-malli on poistunut Heidin korttipajan valikoimasta...  *sniff* ja minä kun olisin halunnut tilata niitä lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti