sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Facebook-haaste


Tammikuun alkupuolella osallistuin Facebook-haasteeseen, joka kuului näin:

"Osallistun luovuuteen kannustavaan käsityöhaasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin 5 ensimmäiselle kommentoijalle. Sitten teidän täytyy luvata kopioida tämä omaan päivitykseenne ja luvata samoin. Siis tavara/lahja tehdään itse & toimitetaan vuoden 2011 aikana, myös postitse. Lähdetkö mukaan?"

Päivitykseeni osallistui jopa 3 ihmistä ja heille pitäisi vuoden aikana saada jotain tehtyä. Todennäköisesti neulon kaikille jotain tai värjään lankoja tms. Ensimmäiselle aloin neulomaan jokunen päivä sitten huivia, joka tuo mieleeni värinsä, lankansa ja pitsimallinsa takia merikäärmeen.

Lanka: Novita Rose Mohair, vaalean sininen
Puikot 5,5 (80cm pyörö)

Olen viime aikoina ollut hyvin ihastunut Rose Mohair -lankoihin. Hinnaltaan ne ovat hyvin opiskelijaystävällisiä, laadusta en osaa sanoa mitään, kun en ole vielä riittävästi neulonut oppiakseni tunnistamaan hyviä ja huonoja lankoja. Rose Mohairit ovat kuitenkin aika nättejä ja mukavan tuntuisia, joten miksipä niitä en käyttäisi kun en paremman päälle mitään ymmärrä. :D Myös tuota huiviohjetta olen hyödyntänyt melko ahkerasti. "Merikäärme" on ainakin viides huivi, jossa käytän samaa ohjetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti