lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kesäjuomaa

Nonnih. Ensiksi todettakoon, että en ole alkomahoolin suurkuluttaja - makuaistini on turhan tarkka ja oikeastaan harva viinas maistuu hyvältä. Nyt löysin kuitenkin suuresti rakastamani Sour Applen rinnalle toisen kesäisen ja ihanaisen liköörin, josta tulee varmaan tämän kesän juhannusjuomani.

Törmäsin Alkossa Lignell & Piispasen Pople Strawberry -likööriin. Samea, voimakkaan mansikkainen ja kirpsakka likööri ei ollut niin makeaa, mitä olisi voinut kuvitella, mutta raikasta ja kesäistä. Itse suosin yleensä liköörejä hyvin laimeina drinkkeinä limun kanssa, mutta sopinee tuo vahvempaankin juomaan.Juhannusbooliin pitänee varata seuraavia aineksia:

- Pople Strawberry
- Sitruslimua (Spritea tai vastaavaa)
- Lime/sitruunamehua
- Sitruunaa viipaleina
- Tuoreita/pakastemansikoita
- Jääpaloja
- Liian söpö ja tyttömäinen lasi boolin nauttimiseen

Vahvempien juomien ystävien sopii tietenkin lisätä booliin vielä jotain kirkasta viinasta, minulle riittänee miedompi versio. :)

Ja himpatti, jos juhannuksena on kurja keli! Luvassa olisi nimittäin mökkeilyä, rillausta, kasvivärjäystä...

1 kommentti:

  1. Oho! Näyttääpäs tutulta pullolta! Itseltäni löytyy tommonen jääkaapista pahentumasta... Pitäis varmaan kokeilla tuota boolireseptiä niin sais kulutettua :P

    Taas huomaa olleensa vähän laiska bloggerin suhteen kun kaikille paitsi itelle on kertyny paljon uusia ja mielenkiintosia blogitekstejä :D

    VastaaPoista