lauantai 18. helmikuuta 2012

Silliä kullekin

Neulerintamalla on viime aikoina (joulusta saakka) ollut sangen hiljaista. Koulutöiden ohessa ei ole hirveästi jaksanut nykertää ja luentotyyppisiä tuntejakaan ei ole paljoa ollut (eli neulominen ei ole onnistunut koulussakaan). Olen tehnyt jo tovin aikaa haalaria kummipojalle alpakasta, mutta se on edennyt kovin hitaasti.

Joskus suunnittelin pienentäväni lankavarastoa, mutta jotenkin kummasti en ole viime aikoina siinä oikein onnistunut... Kun jotain kuvittelee vähentävänsä, niin uusia ihanuuksia löytyy tarjouksesta ja tuleekin vain hankittua lisää...

Minimani ystävällisesti täytti lankavarastoani 10 kerällä keltaista Rose Mohairia. Pitänee tehdä siitä jokin valtavan iso ja ihana hartiahuivi - joskus.

Minulla on maailman paras anoppi. Pitkästä aikaa käytiin appivanhemmilla kylässä, ja minua odotti 8 kerää puuvillalankaa... Valkoista vielä, voisi ehkä värjätäkin, kenties kokeilla koolausta.

Ystävältä sain ilman ihmeempää syytä neljä kerää Fabelia: 2 punaista, 2 ruskeaa. Näistä tulee villasukkia!

Novitan TicoTico on tullut hankittua jo aiemmin - yhdessä anopin kanssa, Äänekosken Citymarketin avajaisista. :D Nyt Tico pääsi vihdoin käyttöön.

Aloin opetella neulomaan sukkia kärjestä alkaen. Lankana TicoTico ja puikot 2,5mm.

Näistä piti tulla sukat minulle, mutta taitaa tulla sittenkin sukat Mr. T:lle, kun ovat vähän isot enkä jaksa purkaa :D. Sukista enemmän juttua sitten, kun ovat valmiit.

Silli on parannellut tassujaan tämän viikon. Meni ressukka hyppäämään kuumalle hellalle. :(

Jostain syystä kissat tunkevat aina kuviin, kun yritän kuvata neuleita. Mokomat linssiludet. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti