keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Paljon pipareita... tai jotain.

Vihdoinkin minulla on kamerassa pattereita, ja olen päässyt kuvailemaan! Ilon hetki! Tässä kuussa on tullut päiviteltyä blogiakin melkoisen huonosti juurikin kuvien puutteen vuoksi.Mutta kyllä se tästä vielä korjaantuu. 

Keramiikkatunneilla on tullut käytyä suht ahkerasti koko syksy näpertämässä jotain. Tällä viikolla olisi viimeinen kerta, mutta en pääse paikalle. *snif* pitää odottaa tammikuuhun sitten tuntien jatkumista.

Keramiikkakurssi on opettanut, miksi ei ehkä olisi kannattanut mennä sinne. Täydellisyyteen pyrkiminen ei ole kovinkaan realistinen haave, inhon sormistani jääviä muhkuroita kuppien pinnassa, en osaa koristella saviesineitä tai jos osaankin, niin jokin sitten menee taatusti pieleen uunissa. Vielä yksikään saviesine ei ole hajonnut uunissa (ihme ja kyllä, kouluajoilta minulla ei ole yhtään saviesinettä, joka ei olisi tuhoutunut polttovaiheessa), mutta lasite on kyllä tehnyt kurjia yllätyksiä... Noh, koska savi kippoisten ja kuppisten tekeminen on yllättävän haastavaa (inhoan makkaratekniikkaa), olen keskittynyt tekemään hirveän kasan keraamisia riipuksia ja nappeja Mishima-tekniikalla... Näissä on käytetty nyt pelkästään rakua, mutta lisää on tulossa koruja muistakin savilaaduista...Ja ei kun koru kaulaan. Nauhana toimii ihka aito nahkanauha, jonka pitäisi kestää keraamisen reiän karheus.

Huh, tulipas paljon kuvia. Alimmasta kuvat kiitokset Heidille, ylemmistä kiitos JAMK:n valaistukselle (meillä ei ole vieläkään kunnollista valoa kotona kuvaamista ajatellen).

1 kommentti: