tiistai 13. marraskuuta 2012

Pitäisikö arpoa?

Lukijamäärät ovat jostain ihmeellisestä syystä tänä syksynä lähteneet huimaan nousuun. Lukijoita on ilmoittautunut joukkoihin ja sivujen katseluitakin on jo yli 9000.

Pitäisikö sitä arpoa jotain, jahka 10 000 tulee täyteen? Ja mitähän sitä arpoisi? Nyt otetaan ehdotuksia vastaan!

Kommentoihan tähän postaukseen, a) onko arvonnassa mitään järkeä, ja b) millainen palkinto voisi olla?


ps. Hiljaista postausrintamalla. Koulussa on vähän kiirettä ja kamerasta on patterit loppu - hyvin monetta viikkoa putkeen. Pitäisi ostaa pattereita, jos muistaisi. : /

6 kommenttia:

 1. Kyllä pitää! Näin kaamoksen keskelle on mukava tuoda iloa toisille vaikka arvonnan muodossa.Minullakin on arvonta, käy osallistumassa! Palkinto on varmaan vähän senkin mukaan, millaisia lukijoita sinulla on tai mikä sinua itseäsi kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! Mielipiteitä palkinnosta kartoitankin ehkä juuri siksi, mikä lukijoita eniten kiinnostaa. Blogini kun käsittelee melko monipuolisesti erillaisia käsitöitä ja askartelua - neulomisesta kasvivärjäykseen, ompeluun, keramiikasta kortteihin. :)

   Poista
 2. tokihan arvonnat ovat mukavia. Itsellänikin niitä aina vilistelee blogissani, joten sitä varten tein oikein ARVONNAT-sivun sinne. ;) Vink vink. ;D

  Palkinnosta sitten... No ekana tulee mieleeni vaikkapa jokin sinun tekemäsi tuote. Ne ovat niin uniikkeja ja arvokkaita. Tokihan se voi olla jokin askartelupakkauskin, jotain, mitä et enää itse tarvitse ja voi laittaa kierrätykseen tai vaikkapa jokin valinnainen palkinto. Lukijoissahan voi olla eri tyyppisiä ihmisiä. Voittaja siis saisi valita vaikkapa kolmesta vaihtoehdosta yhden. Tuo toimii vain jossain mitä sulla on jo valmiina. Ei sentään ostamaan kannata alkaa kolmea asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Pistetäänpäs mietintämyssy sauhuamaan! :)

   Poista
 3. Arvo tuollainen ihana koru seuraavasta postauksestasi

  VastaaPoista