maanantai 1. kesäkuuta 2015

Rakkaudesta raitoihin

Tässä kevään mittaan sisältäni on purskahtanut esiin pieni fani. En ole yleensä mitään fanittaja-tyyppiä, innostun asioista helposti, mutta fanittamaan harvemmin jaksan ryhtyä. Nyt kuitenkin kevään myötä olen löytänyt sisäisen fanini, joka on selvästikin rakastunut Heidi Alanderiin. Joo, saattaa niitä fanitettavia neulesuunnittelijoita olla muitakin, mutta keskitytäänpäs nyt ensin Alanderin hehkuttamiseen.


Olin pitkään himoinnut puikoille jotain Alanderin huivia, mutta en ollut osannut päättää, minkä ensiksi tekisin. Lopulta, Suuren Paita- ja Pipohaasteen myötä, oli pakko tehdä päätös ja aloittaa jotain. Puikoille pääsi raitahuivien kuningatar...

Malli: Meadow Grass by Heidi Alander
Puikot: 4mm (80 cm pyörö)
Lanka 1: Drops Fabel, turkoosi (96g)
Lanka 2: Drops Fabel, vihreä (32g)
Lankamenekki yht. 128g


Mallia oli aivan älyttömän ihanaa neuloa. Rakastan aina raitojen neulomista, jotenkin yllättävän tyydyttävää. Reunapitsi oli myös miellyttävän helppo neuloa. Ja parastahan tässä mallissa minusta on väriyhdistelmillä ja pinnoilla leikittely - minusta räikeät raidan yhdistettynä herkkään, yksiväriseen pitsiin, toimii vain älyttömän hyvin. 


8 kommenttia:

 1. Onpas kivat värit! Millonkohan sitä itse uskaltais lähteä huivisavottaan kun ne vaikuttaa niin hankalilta tehdä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen itsekin mieltynyt värivalintaan - sopivan räikeää. :D

   Kannattaa uskaltaa uskaltaa! Huiveja on ihan älyttömän mukava neuloa, ja hankaluus riippuu aina mallista. Jos osaa pitsi-/palmikkosukkia neuloa, niin kyllä huivitkin sitten luonnistuu varmasti. :)

   Poista
 2. Hieno huivi. Toivottavast miutakin huivikärpänen puraisis, tän katselu saattaa hyvinkin auttaa.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesä on kärpästen aikaa, toivottavasti pikkuisen nipistäisi (ihan hellästi vain, ei mitään liian isoa huivipaarman jurskaisua sentään toivota). :)

   Blogger oli näemmä tuottanut kommenttisi useampaan kertaan, joten poistelin nuo ylimääräiset kappaleet. :)

   Poista
 3. Kaunis huivi ja onnistunut värivalinta!

  VastaaPoista
 4. Oijoi kuinka tämä on kaunis!

  VastaaPoista