tiistai 23. elokuuta 2011

On onni jälleen ehtiä tehdä ruokaa

Miksi minusta tuntuu, että blogini on päässyt lipsahtamaan käsityöaiheesta enemmänkin ruoan puolelle? :D

Kesätöiden ja hääpuvun ompelun aikana ei ollut oikein aikaa olla kotona niin paljoa, että olisin ehtinyt tehdä ruokaa kunnolla ja nauttiakin sen tekemisestä. Tarkemmin kun ajattelee, niin itse asiassa en edes muista, tuliko kesällä syötyä. Kai sitä jotain, kun hengissä on. Nyt sitten nauttii jokaisesta pienestäkin mahdollisuudesta tehdä miehen kanssa jotain suuhun pantavaa.

Eilen illalla syntyi tällaista.


Helppo tomaattinen kanakastike

300-400g broilerin filesuikaleita hunajamarinadissa
1-2 sipulia
1 prk yrttistä tomaattimurskaa
1 prk (iso) herkkusieniä
½ habanero (tai muuta chiliä oman maun mukaan)
5 valkosipulinkynttä
mustapippuria
yrttimaustetta (pizzamaustesekoitusta tai vastaavaa)
ripaus suolaa
ruokaöljyä

1. Pilko sipuli ja kuullota öljytilkkasessa pehmeäksi.
2. Lisää broilerin suikaleet pannulle kypsentymään.
3. Lisää tomaattimurska. Anna kuumentua.
4. Lisää valkosipuli, habanero, mausteet ja herkkusienet. Hauduta hetki, jotta habanerosta alkaa maku irrota mukavasti, mutta älä liian pitkään, jotta valkosipuli ei menetä terävyyttään.

Nauti pastan tai vastaavan kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti