tiistai 10. tammikuuta 2012

Kierrätyskorttejä

Oikeastaan tämä idea minun olisi ollut hyvä tajuta jo ennen joulua, eikä viikkoa viiveellä, liian myöhään, mennyttä joulua ajatellen.

Meillä on aina jouluisin pakettikortit loppu. Niitä ei ikinä ole osattu ostaa riittävästi ja viimeisiin lahjoihin on sitten hätäpäissään kirjoitettu jo tussilla lahjapaperiin nimi, kun ei ole muuta keksitty. Askarteluakin ajattelin paketteja paketoidassa, mutta aika ei mukamas riittänyt. Kuvittelin kai, että pakettikorttien pitäisi olla yhtä ihmeellisiä ja monimutkaisia kuin postitettavienkin joulukorttien.

Joulun jälkeen odotti paluu kotiin (joulu tuli vietettyä vieraillessa niin omien kuin appivanhempienkin luona). Sinne tänne oli unohtunut lahjapaperin palasia, joista ei riittänyt enää minkään kääreeksi. Niistä sai sitten askarreltua hyvän läjän pakettikortteja ensi joulua varten. Tarvitsi vain palanen kartonkia, lahjaparin jämiä ja liimaa.2 kommenttia:

  1. No jopas oletkin nättejä kortteja väkertänyt. :) Ei muuta kuin ensi jouluksi samalla vaivaa kortit valmiiksi niin ei tarvitse loppuvuodesta stressata niitäkään! ;)

    VastaaPoista
  2. Heh. Ehkä kaikkia joulukortteja ei viitsi tehdä etukäteen. Noidenkin kohdalla vähän huolettaa, osaanko säilöä ne niin, että löytyvät tarvittaessa ensi jouluna :D

    VastaaPoista