tiistai 2. lokakuuta 2012

Muutoksia ulkoasussa

HUIIIII!

Menin vaihtamaan väriä ja nyt jänskättää!

Olen pitkään suunnitellut, että pitäisi vähän päivittää blogin ulkoasua raikkaammaksi ja kevyemmäksi. Halusin jotain vaaleaa tummanharmaan tilalle, joka on blogiani jo vuosia koristanut, mutta oikean värimaailman löytäminen on melkoisen vaikeaa. En halunnut valkeaa, koska valkoinen tuntuu olevan jollain tavan trendikästä - liian monessa seuraamassani käsityö/näpertelyblogissa yleinen olemus on valkoinen. Onhan se nätti, en sitä kiellä, mutta en vain halua samaa, mitä kaikilla muilla jo on... joten mitäs raikkaita ja kevyitä värejä on vielä jäljellä hmm... 

Nyt sitten on tällaista keltaista. Saas nähdä, miten pitkään pysyy keltaisena. Palautetta, vinkkejä ja parannusehdotuksia otetaan enemmän kuin mielellään vastaan! :)

5 kommenttia:

 1. Tämä on vallan kiva! Flunssa parani tämän ansiosta heti asteen verran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tausta on kiva, mutta tekstien ym. värit on vielä vähän hakusessa. Linkit varsinkin - en ehkä pidä tämän kanssa punaisesta. Enkä oikein tiedä mitä väriä laittaisin, argh!

   Poista
 2. Minä jotenkin näin nämä linkit luumuisena. :) Hmm, keltainen on aika haastava yhdistettävä. Harmaa? Oranssi? Senap?

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava, että olit käynyt blogissani, siten minäkin löysin tänne. Sinulla on täällä mahtava blogi, sainpa ohjeen yhdellä pyöröllä neulottaviin lapasiinkin nyt täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas mukavaa, että tulit vierailulle, ja että vielä löytyi jotain hyödyllistä ohjettakin! :)

   Poista