maanantai 5. toukokuuta 2014

Wedge

Sain joululahjaksi aivan mielettömän ihanan neulekirjan, Cookie A:n Sukkia. Rakkaudella. Kirja joutui välittömästi listatuksi niin todoon kuin 14 in 2014 -haasteeseenkin. Nämä sukat tosin tuli tehtyä vain todoa ajatellen, ei haastetta varten.


Malli: Wedge (Cookie A: Sukkia. Rakkaudella) 
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2mm (sukkapuikot)
Menekki: 82g

Olen hivenen pettynyt Wedgeen. Malli näytti kirjassa todella ihanalta, mutta osoittautui vähän kököksi neulottavaksi (ei voinut siis neuloa magic loopilla = kökkö neulottava) ja kärjet tehtiin ohjeen mukaan erittäin kummallisella tavalla. Sukan koon hallitseminen oli myös aika vaikeaa, nämä ovat nyt kokoa 38 + x. Mutta vika on todennäköisimmin minussa, eikä kirjassa. :D

4 kommenttia:

 1. Mä kans ajattelin ekana, että se Wedge on helppo ja kiva neuloa, kunnes tajusin ettei siitä voi unelmoidakaan ml-tekniikalla :D En oo vielä yksiäkään sukkia siitä kirjasta tehnyt, mutta ehkäpä joskus... :) Miten se kuvio näkyy kirjavassa langassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio ei aivan hirmuisesti näy, nurjat kierrokset erottuvat kohoumina, mutta yksivärisellä langalla kuviot tulisivat paremmin esiin.

   Poista
 2. Kannattaa kokeilla Rhombusta, sen malli on ihana <3 En tiedä kuinka hyvin voi neuloo kahta samaan aikaan, mutta kuitenki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rhombus on kyllä aivan mielettömän ihana, on kyllä tarkoitus kokeilla sitäkin jossain välin :)

   Poista