tiistai 29. huhtikuuta 2014

Silmukan ytimestä 4/2014: Sateenkaaria

Silmukan ytimestä -haasteessa kaivattiin sateenkaaria. Haastetta ylläpitävät Silmukan saalistaja (Silmukan saalistus) ja Sini (Pipon ytimestä).

Minun sateenkaareni keskittyvät tällä kertaa pelkkiin väreihin, sateenkaarikoru on luvassa toivottavasti joskus. Lasihelmikurssin luomukset ovat peräisin huhtikuun alusta.

Yksivärisiä helmiä lienee helpoin käyttää, joten niitä tulee aina tehtyä roppakaupalla. Putkihelmet sen sijaan ovat aina mystisen vaikeita, pahemminkin on joskus mennyt perseelleen. Raitojen saaminen tasaiseksi on yllättävän vaikeaa. 


Tästä piti tulla hauska suomuhelmi sateenkaarivärityksellä - suomujen sijaan sain aikamoisia lörtsähdyksiä. Mutta väritys kohdallaan, eiköhän tällekin aikanaan käyttökohde löydy. On muuten ehkä isoin tekemäni helmi ikinä, ja muotokin pysyi yllättäen kohdillaan. Isot helmet ovat minulle yleensä haastavia tehdä, koska jostain syystä pienen lasimassan pyörittely tuntuu omemmalta. Mutta eiköhän ne isommatkin joskus suju - toivottavasti! :D


Lisää epäsateenkaarimaisia lasihelmiä luvassa lähiaikoina, tässä postauksessa nyt vain nämä haasteeseen liittyvät helmuliinit. :)


3 kommenttia:

  1. Oi mite nättejä helmiä! :) Kiitos osallistumisesta!

    VastaaPoista
  2. Ihan mielettömän hienoja helmiä! :) Kiitos osallistumisesta! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia vain haasteen vetäjille, kumpaisellekin! Oli taasen mukavaa olla haasteessa mukana. :)

    VastaaPoista