torstai 17. huhtikuuta 2014

Niin paljon lasihelmiä

Kuluneen syksyn ja alkukevään aikana on tultu oltua melko monella Kansalaisopiston lasihelmikurssilla, joiden väkerryksiä ei ole tullut kuvattua. Tämän lukuvuoden aikana on tullut oltua Anopin kanssa kahdesti Suolahdessa kurssilla, Heidin kanssa kolmesti Jyväskylässä. Kurssien tuotoksista ei ole tullut juuri löristyä, sillä helmet ovat olleet putsaamatta kursseista asti. Mutta nyt on puhtaita helmiä, ja kuvia helmistä!

Syksyn ekasta kurssista (Jyväskylässä) on tullutkin jo blogattua, joten ei siitä tämän enempää.

Ensimmäisellä Suolahden kurssilla teemavärinä oli turkoosi, sillä armas sisareni toivoi jotain turkoosia korua (siitä on ollutkin juttua aiemmin). Yritin tehdä hieman tavallista isompia (siis itselleni tavallista isompia) helmiä, mutta taas voidaan vain todeta, että isot helmet eivät ole minun juttuni. Syntyi paljon muotopuolia ja häkellyttävän rumia ja käyttökelvottomia yksilöitä.Toisella Suolahden kurssila yritin keskittyä sinisen ja ruskean sävymaailmoihin (kaverin mielivärien mukaisesti), mutta hieman lipsahti muitakin värejä joukkoon.


Suolahdella uskaltauduin kokeilemaan myös frittejä, ja rakastuin! Fritit ovat pientä lasimurskaa, jota käytetään koristelussa.
Viimeisin lasihelmikurssi oli huhtikuussa (4.-6.4.) Mutta siitä lisää joskus toiste! ;)

Nyt alkaa olla meikäläisellä aikamoinen läjä erilaisia lasihelmiä - pitäisiköhän näistä joskus malttaa tehdä joku korukin? :D

2 kommenttia:

  1. Voi mieletöntä, miten hienoja! Upeita värityksiä ja mitä kuvioita! Aivan ihania, uniikkeja koruja tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vielä kun joskus malttaisi niitä korujakin nykerrellä! :D

      Poista