keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Revontulia keväällä?

Revontuli lienee ollut melkeinpä ensimmäisiä malleja, joita lisäsin Ravelryssä jonoon joskus muutama vuosi sitten, kun Ravelryyn liityin. Jostain syystä huivi ei ole kuitenkaan puikoille päätynyt. 14 in 2014 -haaste kannusti minut listaamaan Revontulen vuoden aikana toteutettavien töiden listalle ja Suuren asustehaasteen huhtikuun haaste (pitkään marinoitunut malli) sai minut ottamaan huivin suht' ripeästi puikoille.


Malli: Revontuli by AnneM (ravelry)
Puikot: 3,5mm (80cm pyörö)
Lanka: Schoppel-Wolle Zauberball (Café Flair)
Menekki: 230g


Olin pitkään haaveillut myös Schoppen-Wollen Zauberballien kokeilusta ja mallinsa puolesta Revontuleen sopii liukuvärjätty lanka paremmin kuin hyvin. Lanka ja värimaailma toki tuli tarkastettua vielä kälyltä, joka tämän huivin joutui saamaan omakseen. 


Revontuli osoittautui miellyttäväksi malliksi neuloa, suhteellisen helppo ja yksinkertainen mallikuvio, joten huivi tuli neulottua näppärästi telkkaria katsoessa tai rannalla istuessa. Zauberball oli erittäin miellyttävää neulottavaa ja todella riittoisan tuntuista lankaa, joten eiköhän sitäkin tule jatkossa käytettyä vielä hieman lisää...


Tämä huivi ei tosiaan päätynyt omaan käyttöön, mutta jotenkin polttelee siihen malliin, että täytyy tehdä ehkä itsellekin Revontuli, jahka tässä joskus ehtii. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti