sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ruista ranteisiin

Tiedättehän sen tunteen, kun yrittää neuloa jotain  pientä päästäkseen jostain jämälangasta eroon, ja lanka ei riitäkään ja pitää käydä ostamassa vähän lisää... Näiden kämmekkäiden kanssa kävi juuri niin. Joululahjaksi tekemistäni Kujeillen-kämmekkäistä jäi mukavan oloinen nöttönen yli, jonka kuvittelin jostain syystä riittävän pieniin kämmekkäisiin (ei nyt ehkä kuitenkaan ihan täyspitkiin Ruista ranteisiin -kämmekkäisiin), Onni onnettomuudessa, uuden lankakerän myötä sain tehdä kämmekkäät sitten ihan kunnolla pitkiksi.

Olin ihastunut näiden kämmekkäiden malliin jo tovin - rakastan yksinkertaisia malleja, joissa on jokin pieni juju. Alpakasta neulottuna lurpsuttavat kämmekkäät toimivat vielä aivan ihanasti.


Malli: Rye/ Ruista ranteeseen by Hanne Katajamäki (Ravelry)
Lanka: Drops Alpaca
Puikot: 2,5mm
Lankamenekki: 48g

4 kommenttia:

 1. Mulle kävi just sama jämälankasukkien kanssa. Ei kun lisää lankaa hankkimaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että mulle käy näin vieläpä yllättävän usein. Ja lopputuloksena on aina pieni lankavaraston lisäys. :D

   Poista
 2. Voi ihana :-D Juurikin näin - ja lopputulemana sitä 'jämää' on jäljellä entistä enemmän, hih. Mulle käy aina näin hopeasaven kanssa, sen takia olen päättänyt, että sitä ei saa myydä mulle lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D heh, tunnistan ilmiön itsellänikin kyllä muistakin hommista kuin neulomisesta. Lamppulasihelmien teko on myös aika paha - aina menen kursseille käyttämään vanhat lasit pois, ja joka kerta minulla on lähtiessä myös enemmän lasia kuin alkujaan. Hups. Mutta tällaista tämä harrastaminen on. :D

   Poista