perjantai 15. toukokuuta 2015

Laihistelua 2/6

Viimeiset pari kuukautta olivat melko turmiollisia lankalaihikselleni. Maaliskuulle sattui Jyväskylän Kädentaitomessut ja huhtikuussa Poppeli avasi ovensa varaston tyhjennyksen merkeissä. Saatoinpas saada vielä vähän tuliaislankojakin kaukomailta.


Hyvä aikomukseni ostaa lankaa vain käyttöön (mallit ja kulutus valmiiksi mietittynä) on hieman kärsinyt kaikkien näiden alennusmyyntien ja poistomyyntien ja messujen keskellä. Tunnustettakoon, että nyt on saattanut tulla ostettua jokunen kerä, jonka käyttökohde ei ole ihan vielä selvillä - mutta jos lupaan yrittää neuloa ne pois tänä vuonna?


Tilastojani katsoessa näyttäisi myös siltä, että neulomistahtini olisi hiipunut ikävästi - ihan niinkään ei ole, mutta puikoilla on ollut monta kuukautta isompia ja hitaampia töitä, joihin lankaa kyllä on kulunut. Eihän keskeneräisessä työssä olevia lankoja ole laskettu vielä lankalaihikseen menekiksi. Mutta eiköhän tässä toukokuun puolella tipahda jotain isompaakin puikoilta pois, niin saan lankalaihikseni taas jonkinlaiseen tasapainoon. 

Todettakoon kuitenkin, että vaikka kulutus ei ole ollut kauhean ripeää, ja shoppailujakin on tapahtunut, niin vielä olen matkalla kohti tavoitetta.


Huhtikuun loputtua lankalaihiksen saldo näytti tällaiselta: 

Käytetty yhteensä: 2509g
Lahjoitettu: 516g
Ostettu: 2190g
Saatu: 100g

Tilanne toukokuun alussa: -735g

2 kommenttia:

  1. Kuinka kaunis tuo eka vyyhti onkaan! Taivaallinen. Kyllä tuollaisia on välillä lupa ostaa, vaikkei ihan vielä tietäiskään mitä siitä isona tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin jumalainen! Tuo eka vyyhti onkin yllärilanka Uudesta-Seelannista, siis ei omia ostoksiani lainkaan. Mutta on niin kaunis lanka, että täytyy varmaan pitkään silitellä ja ihmetellä, että miksikäs ihanaiseksi neuleeksi lanka oikein tahtoo tulla.. :)

      Poista