lauantai 9. tammikuuta 2016

Blue Bell Hill

Neuloin kesällä miehelle Blue bell hill -huivin ja tykästyin malliin kovasti. Lupailinkin syksyn postauksessani, että lisää samaa mallia on tulossa. Kerrankin, kun on löytänyt hyvän huivimallin miehelle, niin pitäähän sitä neuloa (melkein) koko suvulle. Tämä yksilö tuli neulottua joululahjaksi isälle. 


Ohje: Blue Bell Hill Scarf by Jocelyn Tunney (Ravelry)
Puikot: 4,00mm
Lanka: Drops Merino Extra Fine
Lankamenekki: 266g

Langaksi valikoitui kutittamattomuutensa perusteella Dropsin Merino Extra Fine. Aiempien kokemusten perusteella lankaa on ainakin miellyttävä neuloa, ja niin tälläkin kertaa. Tosin neuleen viimeistelyssä lanka aiheutti vähän yllätyksiä. Yritin olla huivin pituudessa aika tarkka, jotta se kietoutuisi helposti kaulaan ja mahtuisi takin alle, mutta huivin kastelussa - ennen pingotusta - huiville ilmestyi lisää pituutta turhankin paljon. No, käyttökelpoinen huivi silti, mutta tiedänpähän jatkossa olla Dropsin Merinon ja pingotuksen kanssa vähän varovaisempi...


Ah, värejä <3. Ihanaa, että perheestä löytyy joku mies, jolle kelpaavat muutkin värit kuin musta ja erilaiset harmaansävyt. x)

8 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kivannäköinen huivimalli ja nuo värit sopii siihen hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi nätti huivimalli! Nykyään näkee niin paljon niitä kolmiohuiveja, jotka kyllä myös on ihan huippuja, mutta kiva nähä näitä ns. perinteisempiä malleja! Pitää laittaa kirjanmerkkeihin tuo malli niin voi itekin tekaista tollasen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jotenkin en itse osaisi ehkä valita miehelle kolmiohuivia - suurin osa malleista on kovin naisellisia - joten ehkäpä siksi tällainen perinteisempi kaulahuivi. Mukavan yksinkertainen ja selkeä - suosittelen :)

   Poista
 3. Malli muistuttaa erehdyttävästi kravattia - liekö siksi miehille mieluinen malli...? :)

  Ihana blogi sinulla, onneksi löysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en tiedä, onko miehille niin mieluinen, kun ihan itse hieman omavaltaisesti vain päätin tehdä näitä suvun miehille sen suurempia kyselemättä :D Mutta ehkäpä kravattimaisuus puhutteli minuakin :)

   Ja kiitos! Mukavaa, että olet löytänyt tänne :)

   Poista
 4. Todella mun mieleinen väriyhdistelmä. Namskis.

  VastaaPoista