sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Nuku nuku nurmilintu...

Kävin joulun alla ensimmäistä kertaa Titityyn neuleillassa. Oli mukavaa istuskella muiden neulojien kanssa ihanien lankojen ympäröimänä, siemailla vähän glögiä, ja nitkuttaa neuletta menemään. Ihanien lankakerien keskellä istumisessa on tietenkin aina se pieni "haittapuoli", että jotain tulee väkisinkin ostettua. Niin kävi tälläkin kertaa. 

Matkaan tarttui vyyhti Malabrigon sukkalankaa värissä Persia. Jo lankapuodilla päätin, että tästä langasta tulee siskolle joululahjaksi huivi - malli vain ei ollut vielä selvillä. Ja ei kun kotiin Ravelryyn etsimään sopivaa mallia. 


Olisihan noita täydellisiä huivimalleja ollut vaikka ja kuinka, mutta niin sitä päädyin taas vanhaan tuttuun. Olin keväällä tehnyt Malabrigosta Nurmilinnun, ja niinhän sitä tästäkin vyyhdistä Nurmilintu syntyi. 


Malli: Nurmilintu by Heidi Alander (ravelry)
Puikot: 4mm (80cm pyörö)
Lanka: Malabrigo Yarn Sock
Menekki: 100g


On se vaan ihana lanka - pehmeää, sileää, ihana pieni hohto ja upeat, semisolidit värit. <3

4 kommenttia:

 1. Kaunis, kaunis Nurmilintu <3
  Ei ole ollenkaan paha, jos neuletapaamisesta tarttuu mukaan lankaa vyyhti tai kaks. Se on sallittua, jopa oikein suotavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ei se varmaan olekaan paha. Neuletapaamisten ilmapiiri ehkä lieneekin hitusen shoppailuun ja lankalaihiksesta lipsumiseen kannustava - neulomaan innostava siis! :D

   Poista
 2. Tuo Persia on ihana väri ja ihana on huivikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana väri - kaikki malabrigo sockin värit ovat ihania. :)

   Poista