sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Invaasion päätös

Kämmekkäiden suurinvaasion viimeiset kämmekkäät esittelyssä. Työkaverit ovat saaneet kämmekkäänsä, työt ovat loppuneet, ja minulla on ollut aikaa neuloa muutakin kuin kämmekkäitä. Tämän postauksen jälkeen minulla on sitten aikaa blogatakin muustakin kuin kämmekkäistä. :D


 Malli: Kujeillen by Tiina Kuu (ravelry)
Puikot: 2,5mm
Lanka: teetee Helmi
Lankamenekki: 24g

Tiina Kuun Kujeillen-kämmekäsmalli on yksi kauneimmista kämmekäsmalleista, mitä tiedän. Olen neulonut Kujeillen-kämmekkäitä muutamat aiemminkin, ja joka kerta rakastun malliin uudelleen. Malli, jossa ei ole mitään liikaa, eikä mitään liian vähän vaan kaikki on täydellisen tasapainossa - sileä neulepinta, kämmenselän koristepaneeli, nyppylät, reunojen viimeistelyt... Kuvio on niin ihana, että tekisipä mieleni tunkea sitä myös sukkiin tai paitaan..


 Malli: Masonry Mitts by Vera Brosgol (ravelry)
Puikot: 3,5mm
Lanka: Novita 7 veljestä
Lankamenekki: 38g

Masonry Mittsin ohje löytyi yllättäen Ravelryn kirjastostani. Ei mitään hajua, milloin sen sinne olin hamstrannut, mutta olipahan ihan iloinen yllätys.  

Jotenkin minusta tuntuu siltä, että olen viime aikoina ihastunut yksinkertaisiin pintoihin. Sileään neuleeseen ja aina oikein -neuleeseen erilaisina yhdistelminä. Varsinkin aina oikein -neuleen rouhea pinta yhdistettynä sileään neuleeseen erilaisina paneeleina tai alueina kutkuttelee. Näissä kämmekkäissä sileän ja rouhean pinnan vaihtelu toimii juurikin täydellisesti.


Kämmekkäiden suurinvaasio on lopuillaan. Tämän jälkeen ei ole luvassa kämmekkäitä hetkeen - ainakaan näissä mittasuhteissa. Enemmän muita neuleita, askarteluja ja puuhasteluja - ja keväisempiä kuvia. 

Ihanaa vappua kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat taas molemmat, mutta noihin Masonry Mittseihin ihastuin niin, että piti heti käydä lisäämässä ne omiin suosikkeihini!

  VastaaPoista
 2. Kämmekäsinvaasio ei ole ollut ollenkaan paha juttu!
  Noi Kujeillen -kämmekkäät ovat yhdet kauneimmista mitä tiedän. Parit olen tehnyt, ja niitä voisi tehdä kuinka paljon vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos invaasio ei ole täysin kyllästyttänyt! Itselle alkoi vähän tulla kämmekäsähkyä jo :D

   Kujeillen on kyllä ihan paras malli <3

   Poista