sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Selityksen makua

Lankalaihis. Pitäisikö senkin kuulumisista joskus kertoilla, vai yrittää ajatella positiivisesti - kun ei kerro kellekään, niin kilojen kertyminen ei tunnu ihan niin pahalta?Ajattelin tänä(kin) vuonna lähestyä lankalaihista edellisvuosien tapaan kahden kilon vähennystavoitteella. Suhtauduin kyllä tavoitteeseeni heti vähän skeptisesti, koska aloitin vuoden tilaamalla kilon lankaa lisää.


Tammikuiselle lankojen shoppailulle oli ihan oikea syy ja tarve, sen sijaan Tukuwoolia tuli hankittua vain, koska sitä sai edullisesti. Ja koska säikähdin, että Tukuwool loppuu maailmasta. Eihän se nyt maailmasta lopu, kiitos Titityyn, mutta nyt se ei kyllä lopu meikäläisen lankavarastostakaan. Hups.

Muutoin lankashoppailut ovat olleetkin aika hillittyjä, lähinnä täydennystä, kun lanka on loppunut kesken neulomisen - varastoon on tullut siis lähinnä jämänöttösiä lisää. 

Neulomistahti on ollut varsin hillitty, pitäisi kiristää tahtia tuntuvasti, mikäli haluan päästä lähellekään alkuperäistä tavoitettani. Tai sitten täytyy poistaa lankoja muilla tavoin varastosta. Pitäisi kuitenkin pidättäytyä shoppailemasta suuremmin, koska muuten jäädään plussalle tänä vuonna - ja sehän ei passaa.

 
Käytetty: 1401g
Lahjoitettu/myyty: 0g
Ostettu: 2000g
Saatu: 50g

Tilanne 8.5.2016 : +649g


Aurinkoista kevättä!

1 kommentti:

  1. Mutta voih, niin ihanan väriset langat olet löytänyt, että kyllä ne pieneen laihislipsummiseen saattavat oikeuttaa... Ja Tukuhan oli ihan oikeasti loppumassa maailmasta.
    Ihana tuo vimppa kuva, aivan mainio!

    VastaaPoista