lauantai 24. syyskuuta 2011

Lapasmaraton

Minulla on aivan liikaa lankoja, etenkin niitä kasvivärjättyjä pieniä nöttösiä, joista riittää juuri ja juuri lapasiin, mutta ei edes villasukkiin asti lankaa. Tuollainen lankakorien täyte on ärsyttävää, ja menin lupaamaan itselleni, etten osta mitään uutta ennen kuin olen saanut edes vähän tehtyä tilaa koreihin.

Siksipä olen pari viikkoa neulonut urakalla lapasia. Yhden lapasparin neulomiseen menee aikaa minulta nyt noin 2 luentoa, eli päivässä tai kahdessa tulee koulutunneilla neulottua lapaset riippuen koulupäivän pituudesta, sisällöstä ja koulun jälkeen olevista kokouksista, jotka ovat myös hyvää neulomisaikaa.

Nyt tilanne on sitten se, että meinaan hukkua lapasiin. Yritin JAMKOn kirpputorilla myydä ylimääräisten vaatteiden ja kenkien lisäksi lapasia, mutta yhdetkään eivät menneet kaupaksi. Muutenkin oli huono kirppispäivä: sain myytyviä 0,5€:llä, sain hirmuisen päänsäryn ja kuumekin meinasi nousta. Onneksi burana auttoi, SPR otti ilomielin vanhat vaatteet vastaan ja ystäväpiiristä löytyi lapasettomia käsiä.


Punainen lanka: Novita 7 veljestä, väri 587
Raitalanka: Novita 7 veljestä, värjätty suomuorakkaalla





Ruskeat lapaset: Novita 7 veljestä 687, raitoina krapin jälkiväri
Puna-mustat: Novita 7 veljestä 587, raitoina 099
Keltaiset: Novita 7 veljestä, värjätty koivulla
Kaikki puna-ruskeat: Novita 7 veljestä 587, raitoina suomuorakas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti