torstai 21. marraskuuta 2013

Joulun värejä, osa 5

Ja tässäpä ovatkin sitten Koukussa Kortteihin sivuston Joulumaratooniin tekemäni viimeiset tekeleet. Eli haasteet nro 9 ja 10. Kaikkiin Joulumaratoonin haasteisiin tuli osallistuttua, vaikka välillä se tiukkaa tekikin. Mutta lystiä oli - toivottavasti ensi vuonna uudestaa!

9. vihreä-valkoinen-hopea


Vaalealla linjalla mennään. Valkoinen on helmiäispaperia, korttipohja vaaleanvihreää (lime) helmiäistä ja sydämestä löytyy tummaa vihreää. Sydän on ääriviivatarra, joka on leikattu kartongista irti reunoja pitkin. Ja koska stanssia tms en edelleenkän omista, niin muotoon leikatut paperit on leikattu ihan saksilla.  Koristeena vielä vihreää sifonkinauhaa ja kortin kulmiin laitetut vihreät helmet. 

10. musta-valkoinen-punainen

Viimeisen haasteen värit yllättivät olemalla ihastuttavan voimakkaat. En itse olisi ehkä osannut laittaa mustaa joulukorttiin, mutta kortin valmistuttua täytyy myöntää, että väriyhdistelmä toimii joulukorteissa ja on samaan aikaan melkoisen rokahtava ja päheä. Olisi siis ilo maratonin myötä testata tällaistakin väriyhdistelmää joulukortissa.

Tarvikkeinahan on käytetty punaista korttipohjaa, punaista paperia, mustaa paperia, musta-valkoista tapettia, FinnStamperin leimasimia (sekä joulupallot että teksti), valkoista embossauspulveria, punaisia helmiä ja punaisia satiinirusetteja. Yleensä teen rusetit itse nauhasta, mutta näitä on tullut joskus ostettua valmiina.

Neliskanttisten paperinpalojen kiinnittämiseen olen käyttänyt kaksipuoleista teippiä, mutta muotoonleikatut on ensin liimattu toisiinsa kiinni ja sitten nostettu 3D-tarrapaloilla ylös. Liiman kanssa sotkeminen on hieman ärsyttävää, ja minun pitäisi ehkä keksiä jokin toinen keino tällaisten kiinnittämiseen.

Hei korttiaskartelijat! Millaisia aineita te käytätte eri paperikerrosten kiinnittämiseen? Jos käytätte liimaa, oletteko todenneet jonkin tietyn merkin hyväksi?

2 kommenttia: