torstai 27. helmikuuta 2014

Pieniä sydämiä

Silmukan ytimestä -haasteessa oli helmikuussa aiheena sydän. Tällä kertaa en neulonut enkä askarrellut kortteja, vaan lähdin nykertämään  jotain ihan muuta. Ja sydämiä tulikin tällä kertaa enemmän kuin yksi.


Silmukkamerkkeissä on käytetty materiaaleina lasihelmiä, kullattuja messinkihelmiä, korupiikkejä ja messinkilankaa (0,8mm). Nämä mussukat mahtuvat 5mm puikoille, mutta toimivat parhaiten 4,5mm tai sitä pienemmillä puikoilla. 


Erilaisten silmukkamerkkien ja muiden korujen näpertely on viime aikoina vienyt sydämeni. Tilanne alkaa olemaan vain se, että minulla on silmukkamerkkejä erittäin paljon yli oman tarpeen.. Pitänee ruveta suunnittelemaan näiden myymistä. : D


Tulevaisuudessa on luvassa yksinkertaiset ohjeet silmukkamerkkien vääntelylle, jahka armas hovikuvaajani ehtii kuvaamaan näpertelyäni (huomasin, että yksin sopivan kuvasarjan aikaan saaminen ei oikein onnistu). 


Silmukan ytimestä -haastetta emännöivät Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä.

8 kommenttia:

 1. Mainitsisitko myös emäntäblogit haasteen yhteydessä eli Pipon ytimestä ja Silmukan saalistus, kiitos! :) Kiitos haasteeseen osallistumisesta!

  Kauniita silmukkamerkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo tuolla postauksen lopussa mainittuina :)

   Poista
 2. Ihania silmukkamerkkejä! Kiva idea tuo erikseen roikkuva sydän, ettei koko merkki ole sellainen tönkkö :) Edelleen kaipailen sitä kieputteluohjetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Olet kyllä mielessä! Ohje on tulossa, jahka tosiaan saan miehen joku päivä auttamaan kuvaamisessa. Yritin yksi päivä itse kuvailla vääntelyjäni, niin eihän siitä tahtonut oikein mitään fiksua tulla. Mutta lupaan, että maaliskuussa tulee jonkinlainen ohje. :)

   Poista
 3. Onpa sulla täällä blogissasi paljon upeita töitä! Olet tosi monipuolinen kädentaitaja, onnistuu niin kortit, korut kuin kutomiset. Ihan tässä alkaa kateudesta vihertää. =) Nämä sydänkorut ovat upeita, sopivan särmiä ja pelkistettyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käsillä tekemisestä on näemmä tullut vähän elämäntapa, joten kaikkea erilaista ja uutta pitää aina välillä kokeilla. :D

   Poista
 4. Oiii miten hienoja silmukkamerkkejä todellaki! :O Voi ku itekki osais, ei tarviis aina kaupasta ostella :D Kiitos myös miun puolesta että osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista