lauantai 1. helmikuuta 2014

Silmukan ytimestä 1/2014: pipo

Koska toinen Silmukan ytimestä -haastettava organisoiva blogi, Pipon ytimestä, täyttää vuoden, on tammikuun haasteena synttäreiden kunniaksi PIPO. Haastetta on järjestämässä myös Silmukan saalistus.

Pipohaaste sattui sopivaan aikaan, koska pipolle on tarvettakin. Olin päättänyt jo aikaa sitten neuloa itselleni talvitakin kanssa sopivan tuubihuivin, joten tarvitseehan huivi kaverikseen myös sopivan hatun. Pipo on tullut neulottua jo tammikuun alkupuolella, mutta en ole sitä aiemmin ehtinyt kuvaamaan (kuvaajana toimi Mr. T)...


Pipolle ei ole oikeastaan ohjetta olemassa. Pitsiin on otettu mallia Donna Edgarin huivista Easy Lace Cawl (Ravelry), mutta muutoin pipo on täysin sävelletty.


Lanka: Viking of Norway Vilma
Menekki: 52g
Puikot: 3,5mm (resori), 4,5mm
Silmukoita: 90s

Koska isoreikäinen pitsipipo ei välttämättä ole kaikista käytännöllisin talvella, ajattelin tehdä pipoon vuoren trikoosta tai jostain vastaavasta. "Aluspipo" saa nyt odotella vielä hetkisen valmistumistaan...


4 kommenttia:

 1. Oi, onpas kaunis pipo! :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen :) Tervetuloa mukaan myös tämän kuun haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiitos myös, että sain osallistua haasteeseen! Juuri tällaiset haasteet kannustavat ja inspiroivat tekemään erilaisia käsitöitä, sekä kokeilemaan uusia juttuja parhaiten! :)

   Poista
 2. Ihanan värinen ja tosi kiva mallinen pipo! Tommosta vois itekki pitää päässä :D Kiitos miunkin puolesta kun osallistuit! :)

  VastaaPoista