torstai 13. maaliskuuta 2014

Kaverukset Goottikupla ja PsykoBitch

Kuplia hieman lisää.Syynä runsaaseen Kuplien neulomiseen on paitsi miellyttävä malli ja ohje, myös se, että näihin lapasiin on näppärä käyttää lanlavaraston jämiä ja pieniä nöttösiä. Tänä keväänä on tarkoitus neuloa vielä yhdet Kuplat (kärpässienet), mutta sen jälkeen voisin kyllä vaihteeksi tehdä jotain aivan muita lapasia... 


Tosin näitä lapaspareja ei ole tehty varsinaisesti mistään jämänöttösistä. Kaverin äiti näki aiemmin neulomani vihreät Kuplat ja halusi sitten itselleen myös lapaset - väritoiveina etenkin musta ja violetti, mutta tehostevärinä sai olla punaista. Koska punaisen määrä jäi ja myös toteutustapatoiveet jäivät arvoitukseksi, pykäsin kahdet lapaset. 

Nyt täytyy vain toivoa, että lapaset miellyttävät saajaa, ja ovat oikean kokoiset. Muuten voi joutua neulomaan vielä muutamat Kuplat lisää tänä vuonna. Väreistä johtuen nämä kaverit ovat kulkeneet työnimillä Goottikuplat ja PsykoBitchGoo. 


Malli: Kupla by Soile Pyhänniska (Ravelry)
Puikot: 3,5mm (80cm pyörö)
Lanka 1, pohjaväri: Novita 7 veljestä (musta)
Lanka 2, kuplaväri: Novita 7 veljestä, (tumma violetti/luumu)
Menekki yhteensä: 62g


Malli: Kupla by Soile Pyhänniska (Ravelry)
Puikot: 3,5mm (80cm pyörö)
Lanka 1, pohjaväri: Novita 7 veljestä (musta)
Lanka 2, kuplaväri: Novita 7 veljestä, (kirkas violetti)
Lanka 3, kuplaväri: Novita 7 veljestä (kirkas punainen)
Menekki yhteensä: 64g

4 kommenttia:

  1. Ihania :) Mun silmää miellyttää etenkin nuo lapaset, joissa on punaistakin :) Piristää muuten melko tummia lapasia ihanasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon lapasmalliin saa kyllä niin mahtavia (ja psykedeelisiä) väriyhdistelmiä. Ehkäpä siksi näitä on tullut tehtyä näinkin monet... :D

      Poista