maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kokeilu P*siksen sävyissä

P*skarteluhaasteessa (#224) aiheena oli värit: kraft, pinkki ja kulta.Jostain syystä oli hirveä himo tehdä pingviinikortti. En vain omista yhtään pingviinileimasinta, ja piirtotaidotkin ovat mystisesti vuosien varrella ruostuneet. Päätin kokeilla pingviinin tekoa sapluunan avulla. Eli nykersin kolme sapluunaa: yhden valkoista väriä varten, toisen mustalle ja kolmannen pingviinin peittämistä varten (taustan leimaamista varten). Tausta on tehty FinnStamperin punchinellan avulla. Lopuksi yksityiskohdat kultaisella kohojauheella. 

Eka yritelmä on vähän ekan yritelmän näköinen, mutta luulenpa vielä jatkossakin kokeilevani pingviinikorttien väsäämistä. :)

16 kommenttia:

 1. Ihan hillittömän siisti! Pingviinit on just parhaita x)

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi! Vähän siisti! Ihan briljantti idea tuo useiden sapluunien yhdistäminen! Myös tuo vähän epätasainen gradientti pingviinin mustissa osissa on ihan bueno! Lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket! Itekin oon ihan tykästynyt tuohon mustan epätasaiseen pintaan (ja valkoisenkin, mutta se ei vaan näy kuvassa). Olisihan noista tasaisenkin väriset saanut, kun olisi vain töpötellyt vielä enemmän mustetta... Ps. Tule testailemaan sapluunoilla leikkimistä joku päivä. :)

   Poista
 3. ps. oho tulipa huutomerkkejä xD

  VastaaPoista
 4. upeaa käsityötä, hieno pingukortti,-))m

  VastaaPoista