keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Taustaa suolasta

Addicted to Technics -haasteessa (8) aiheena oli taustaa suolasta.


Tausta on tehty suihkimalla akvarellipaperille ensin vettä ja sitten reippaasti vihreää suihketta (Flat Fabio, Luscious Lime). Perään on suihkaistu aivan aavistuksen verran pinkkiä (Flat Fabio, Hibiscus Rose). Suihkeiden jälkeen on ripoteltu roimasti merisuolaa sekä siroteltu hienoa suolaa sekaan. Paperin on annettu kuivua rauhassa, jonka jälkeen suola on harjattu paperista irti. 

Kukka (FinnStamper) on leimattu erilliselle paperille ja väritetty suihkevärillä (Hibiscus Rose) pensseliä apuna käyttäen. Elävyyttä väriin on saatu Distress Inkillä (Festive Berries) sekä viininpunaisella akvarellikynällä. Koko komeus on lopuksi päällystetty kirkkaalla embossausjauheella. 

Lisänä kortissa ovat vihreät katkoviivat ja pinkit rajaukset. Muutaman värittömän timantin ja valkoisen korttipohjan tarkoituksena on hieman keventää muuten niin intensiivisen väristä korttia.


6 kommenttia:

 1. Olis pitänyt itsekin jättää vaan suosiolla kuivumaan, mutta kun ei jaksanut odotella... Mahtavat värit tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tein samalla kertaa enemmänkin taustoja suolan avulla, tämän jaksoi kuivatella rauhassa, mutta joidenkin taustojen kohdalla tuli käytettyä hiustenkuivaajaa apuna. Aina ei vaan voi jaksaa odottaa :D

   Poista
 2. aivan mahtavan näköinen! itekki kokeilin ekan kerran.. pitäisi vaan olla kärsivällisempi sen kuivumisen suhteen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä hauska tekniikka tehdä taustoja! Vähän tahtoo jäädä koukkuun :)

   Poista
 3. Mahtisvärit ehdottomasti. Mukava kun tulit mukaan.

  VastaaPoista