tiistai 20. syyskuuta 2011

Sieniruokaa, osa 2

Samaiselta sienireissulta kuin edellisen postauksen suppikset, matkaan tarttui myös pikkuisen kanttarelleja, joista tänään syntyipi tällainen herkku.

Sieni-pekonikastike pastalle

0,5 litraa tuoreita kanttarelleja
1 pkt pekonikuutioita/suikaleita
1,5-2dl ruokakermaa
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
valkopippuria

1. Siivoa sienet.
2. Pilko sipuli, valkosipuli ja sienet.
3. Hauduta sienistä hieman kosteutta pois ennen kuin lisäät sipulin, valkosipulin ja pekonin pannulle kypsentymään.
4. Lisää kerma samaan aikaan, kun laitat pastaveden kuumentumaan. Hauduta tovi.
5. Lisää valkopippuria.
6. Ruoka on valmista, kun pasta on kypsää.

1 kommentti:

  1. Kastike kuulostaa ihanalta! Sinulle on muuten tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista