sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kortteja lapsille ja lapsenmielisille

Olen edelleenkin melkoisen ihastunut FinnStamperiin. En ole vielä niin paljoa harrastellut leimasinten parissa, että osaisin kunnolla sanoa ovatko FS:n leimasimet oikeasti laadukkaita, mutta minulle ne toimivat ainakin todella hyvin. FS:n omien akryylileimasinten valikoima on melkoisen hyvä, hinnat eivät ole kovinkaan pahoja ja leimasimet tulevat nopeasti kirjeessä. Tykkään. Tällä kertaa tilauksen joukossa oli yllärileimasinkin. Tilauksen tärkeimpiin tuotteisiin kuului nalleleimasin. Tunnen hyvin vähän lapsia, mutta kaipa tuntemilleni kolmelle muksulle pitää myös joskus tehdä kortteja. :)

Nalle on väritetty akvarellikynillä. Olen vihdoinkin iloinen, että löysin jonkun tavan käyttää leivospapereita - tähän asti olen vain hillonnut niitä laatikossa osaamatta käyttää.


Tämä kortti oikeastaan ei mene edes lapselle, vaan hyvälle ystävälle synttärikortiksi - taitaa kuulua sitten niihin lapsenmielisiin ihmisiin ;). FinnStamperilta tilattu leppis on saanut vähän väriä akvarellikynillä ja silmät hopeatussilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti