keskiviikko 9. tammikuuta 2013

11 Vastausta

Neuloo ja purkautuu haastoi minut vastaamaan 11 kysymykseen. Haasteessa kuuluu myös keksiä yhtä monta kysymystä itse ja haastaa 11 bloggaajaa vastaamaan niihin.1. Onko sinulla esikuvia? Miksi?
Kyllähän niitä tuntuu aina välillä olevan, mutta vaihtuvat hyvin paljon mielialojen ja päivien mukaan. Ihailen monia, vaikkeivat nyt suoraan esikuvia olisikaan. Miksi? No, on ehkä hyvä asettaa itselleen joskus ihanteita ja tavoitteita ja pyrkiä kehittämään itseään tietoisesti.

2. Oletko eläinihminen?
Ehdottomasti.3. Mikä on palkitsevinta bloggaamisessa?
On hauskaa huomata, että toisinaan täällä käy joku lukemassakin, mitä kaikkea kuraa satunkaan raapustelemaan. Erityisen palkitsevaa on, jos joku kokee saavansa jotain hyötyä ja iloa blogistani.

4. Entä haastavinta?
Juttujen postaaminen säännöllisesti. Viime aikoina hallaa on aiheuttanut kuvien ottamisen vaikeus, koska patterit ovat jatkuvasti olleet kamerasta loppu ja kämpän vallitseva valotilanne ei oikein salli kuvaamista sisätiloissa tällä hetkellä...

5. Rakastatko työtäsi/opiskelemaasi alaa?
Ehdottomasti. Vaatetusala on niin käsittämättömän laaja ala, että siitä löytää aina jotain uutta ja ihmeellistä. Luulen, etten voi opiskella ikinä tarpeeksi!

6. Minkä taidon tahtoisit oppia?
Moniakin. Olisi hienoa osata soittaa bassoa tai kitaraa kunnolla, mutta kärsivällisyyteni musiikin kanssa on hivenen kehnoa. Tahtoisin oppia myös tekemään kirjoneuleita ja frivolite-pitsiä. Ne taidot nyt on ehkä helpommin opeteltavissa.

7. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi?
Puheterapeutti, liikunnan ope.

8. Jos olisit supersankari, mikä olisi supervoimasi?
Tämä kysymys otti muuten melkoisen koville. Ajankääntäminen niin, että tarpeen vaatiessa minulla on käytettävissäni 48 tuntia vuorokaudessa normaalin 24 sijaan.

9. Oletko pikkutarkka?
Riippuu asiasta. Kouluhommissa erittäin pikkutarkka pilkunviilaaja, kotona esim. siivouksen suhteen en todellakaan.

10. Mikä on suhteesi musiikkiin?
Ei mitenkään poikkeuksellisen erikoinen tai intohimoinen. Kuuntelen, tykkään ja vihaan. Yleensä jotain pitää olla taustalla soimassa.

11. Mistä inspiraatio löytyy?
Koulussa on pitänyt opetalla löytämään inspiraatiota, mistä tahansa kulloisenkin aiheen mukaan. Henkilökohtaisesti kyllä suosin inspiraation lähteenä luontoa ja historiaa.Ja 11 kysymystä seuraaville haastettaville:

1. Lempiharrastus?
2. Poliittinen vakaumus - kallistutko vasemmalle vai oikealle?
3. Jännittävin uutinen, minkä löydät tämän päivän lehdestä.
4. Lempimauste?
5. Taito, jonka haluaisit oppia?
6. Maa, jonne haluaisit matkustaa? Miksi?
7. Asia, jossa olet poikkeuksellisen huono?
8. Eniten maailmassa rakastat...?
9. Kirja, jota et jaksanut lukea loppuun?
10. Mikä eläin kuvaa sinua parhaiten?
11. Asuntosi pinta-ala?

En haasta ketään tiettyä, joten haasteeseen saa tarttua kaikki halukkaat!


2 kommenttia:

  1. Ooh, ehdit vastaamaan! Tunnistin vastauksista ystäväni. :) Keksitpä hyviä kysymyksiä! Itsestäni tuntui, että heti tuli pari parempaa mieleen, kun painoin Julkaise-nappulaa. :P

    VastaaPoista
  2. Kyllä niitä kysymyksiä pitikin pari päivää pohtia, että jotain syntyi - kysymysten onnistumisesta en kyllä juurikaan mitään mene sanomaan. :)

    VastaaPoista