maanantai 30. joulukuuta 2013

Mitenkäs se TODO?

Suunnilleen vuosi sitten, tammikuussa, laadin itselleni "todon" asioista, joita olisin halunnut saada aikaiseksi vuoden 2013 aikana. Itseni tuntien kyseessä oli vain tavoitteita, eikä lupauksia - ja kuten arvata saattaa, niin enhän minä kaikkea saanut vuoden aikana tehtyä. Hupsista vain. 

Listan asioille kuuluu tällaista (toteutuneet yliviivattu):


Kuten huomata saattaa, niin aika paljon jäi asioita tekemättä. Yksi suurimmista syistä, jonka vuoksi asioita ei tullut tehtyä, on varmastikin muutto. Muuton jäljiltä keskeneräisiä töitä on vielä paljon kateissa, muunmuassa kaavoja (mekon kaavat Yoshiko Tsukiorin kirjasta), peukalottomat lapaset, keskeneräinen bolero jne... Keskeneräinen bolero (hihat vain puuttuvat) löytyi itseasiassa toissapäivänä kaappien penkomisen yhteydessä.. Täytyykin varmaan alkaa alkuvuodesta taas ruveta perehtymään siihen enemmän. Toki keskeneräisiin asioihin liittyy usein myös pientä aikaansaamattomuutta ja listan unohtaminen moneksi kuukaudeksi...

Huolimatta siitä, että listalta ei ole tullut tehtyä läheskään kaikkea sille kasattua, on se ollut yllättävän mukava olla olemassa. Enköhän minä ensi vuodeksikin jonkinlaisen todon itselleni tee, luultavasti kuluneen vuoden listalta sinne siirtyy tekemättömiä asioita jonkin verran. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti