sunnuntai 19. elokuuta 2012

Helmiäistä ja kohopulveria

 Olen kuluneella viikolla ollut erittäin ihastunut Askartelupuoti Piiasta löytämääni kuparin/pronssinsävyiseen helmiäiskartonkiin. Värinä miellyttävä, täydellisen sävyinen ruskea, ja kartonkina juuri täydellisen vahvuista korttipohjiksi. Samoista pohjamateriaaleista on tullut siis väsäiltyä enemmänkin kortteja nyt...

Siskosellain, neiti Diplomi-Maisterilla, oli synttärit kuluneella viikolla. Tottahan toki kortti piti väsätä. Yritin saada historianopiskelijan korttiin hieman menneiden aikojen tunnelmia tuhoamalla yhden vanhan kirjan ja käyttämällä säyseähköjä sävyjä.Helmiäiskartonkia saa luonnollisesti muissakin väreissä kuin vain ruskeana. Oli pakko kokeilla... öö.. mikähän väri tuo nyt on? Harmaan-turkoosi? No, kuitenkin. Vaikka väri on kiva, en vielä oikein osaa käyttää muita sävyjä kuin tuota ruskeaa.Päätinpä kokeilla voiko eri värisiä kohojauheita sekoitella. Näissä kahdessa kortissa on valkoista ja hopeista jauhetta sekaisin. Hauskasti kuva tahtoo kadota, mutta tulee näkyviin, kun kääntää korttia valossa. 


Välineurheilulle ei ole tulossa loppua. Hankin tänään vihdoinkin embossaukseen soveltuvan kuumentimen (vai mikähän sen vekottimen oikea nimi onkaan). Hyvästi korttien kuumentaminen hellalla - tervetuloa tasaisempi leimausjälki!

2 kommenttia: