perjantai 24. elokuuta 2012

Perjantaiaamun ihmeellinen maailma

Alan saavuttaa korttien askartelussa taas kyllästymisvaiheen, yleensä se ei kestä kuin hetkisen (jokusesta viikosta kuukauteen) ja ilmenee vakavana inspiraation puutteena. Nytkin on paljon ideoita liittyen leimoihin ja kuvioihin tai pelkästään taustoihin, mutta ne kaksi asiaa eivät oikein kohtaa. Laatikkoon on alkanut kertymään kasa puolivalmiita kortteja, mikä ei ole hyvä. Korteista lienee hyvä pitää nyt hetkinen taukoa ja yrittää keskittyä muihin asioihin (vaikka kouluun! Deadlinet kuun lopussa lähestyy uhkaavasti!).


Onneksi äitin synttärikorttiin vielä riitti virtaa ja ideoita. Ensimmäinen kerta, kun käytän kultaista kohopulveria, vaikka sitä on ollut varastoissani jo hyvä tovi. Jotenkin metallit ovat minulle kauhean vaikeita käyttää - liikaa blingiä.


Taannoin, ystävän muuton aikoihin tuli käytyä ystävän kanssa Kodin Terrassa katselemassa tapetteja. Mikä askartelijan onni, että tapeteista saa ottaa pieniä näytepaloja! :) Pitkään (tammikuusta asti) piti hillota tapettia ennen kuin syntyi tälläinen kortti. Puna-valkoiseen korttiin lisätty kohomusteella pari perhosta ja teksti, muuten tapetti kelpasi sellaisenaan ilman turhia koristeluja korttimateriaaliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti