maanantai 13. elokuuta 2012

Välineurheilua

Pidemmän päälle, asiaa kun koittaa tarkemmin ajatella, korttien askartelu tuppaa olemaan melkoista välineurheilua. Jatkuvasti löytää lisää uusia mielenkiintoisia tarvikkeita, leimasimia, papereita jne. joita vaan on pakko päästä kokeilemaan. Ja kohtahan niitä on kaapit melkoisen täynnä. Pitäisi ottaa nyt henkilökohtaiseksi tavoitteeksi, etten osta yhtään mitään tarvikkeita (tai ainakaan papereita ja leimasimia), ennen kuin olen saanut tarvikevarastoa hieman pienemmäksi. 

Tällä viikolla olisi suunnitelmissa, mikäli työ ja koulu vain antavat periksi, askarrella oikein urakkalla. Nyt viime viikon vähäistä satoa esittelyssä. 


Työtoverin synttärikortti syntyi aamulla puoli kuudelta ennen töihin lähtöä. Tässä kortissa näkyy tuon kohojauheen ja hellan yhdistelmän huonot piirteet valitettavan hyvin: paikoin jauhe on päässyt kuplimaan. :(

Leimasin: Tiimari
Koristepaperi: Suomalainen Kirjakauppa
Pitsi: Askartelupuoti Piia
Kohojauhe: SinooperiTuparikortti siskosellein. Tähän korttiin kokeilun uusia tarvikkeita melko runsaasti. Tässä on leikitty useammalla musteella (musta, ruskea, tea dye) sekä värillisillä Stabiloilla.  Leimasin: Tiimari 
Musteet: Distress Ink (Askartelupuoti Piia), Versafine (Tiimari), VersaColor (Sinelli)
Pitsi: Askartelupuoti Piia
Koristepaperi: Askartelupuoti Piia
Korttipohja: Askartelupuoti Piia
Helmet: Tiimari/Askartelupuoti Piia

1 kommentti:

  1. Ovat niin kivoja nuo korttisi! Käsityöjutuissa on kyllä juuri tuo huono puoli, että lisätarvikkeen lisätarvikkeen kertyminen tapahtuu kuin varkain! :)

    VastaaPoista