torstai 23. elokuuta 2012

Syksyn sävyissä, uusien suunnitelmien kimpussa

Syksy tuli. Ainakin, jos korttieni värimaailmaa on uskominen. 


Vaihteeksi kokeilin taas yksinkertaisemman kortin tekoa. Leimat mustalla musteella, korttipohja, musta paperi ja oranssia kuviopaperia. 


Tämä on ehtinyt jo hetken aikaa hilloutua laatikossa, ennen kuin löytyi sopiva blogipostaus, johon sen saattoi tunkea. Pitää ehkä myöntää, että tuossa oranssi-mustassa paperissa on jotain kiehtovaa, kun olen sitä melko paljon korteissa käyttänyt.

Pitäisi ehkä välillä tehdä jotain muutakin kuin kortteja. Kun on vähän aikaa, niitä on mukavampi tehdä kuin ompelu- tai neulehommia, joihin pitää keskittyä hieman enemmän ja pitkäkestoisemmin. Suunnitelmissa on kyllä tehdä jotain muuta, mutta saa nähdä milloin inspiraatio koittaa.

Inspiraation avuksi menin ostamaan Novitan kokoelman erilaisia isomman puoleisia virkkuukoukkuja (5-10).  Näiden muovisten koukkujen laadusta ja kestävyydestä minulla ei ole pienintäkään tietoa, vain ikävähkö epäilys, mutta eiköhän nämä aloittelevalle urpolle kelpaa erittäin hyvin. Pieniä virkkuukoukkuja minulla on paljon, isoja ei yhtään. Tavoitteena olisi opetella virkkaamaan siis.Tähän mennessä en ole osannut virkata ja kärsivällisyyteni ohjeiden lukemisen suhteen on erittäin huono. Keväällä yritin tehdä isoäidin neliön (oli tarkka, kuvallinen ja sanallinen ohje), mutta tuloksena sain vain pisaran, kun en osannut tehdä kulmia kunnolla.

Mutta olen menossa viikonlopuksi mökille - aion ottaa ohjeet, langat ja koukut mukaan ja yrittää saada äitin opettamaan virkkausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti