sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Askartelua vihdoinkin!

Eipä ole tullut askarreltua sitten joulukorttien. Jotenkin joulukorttirumba aikamoisen koulukiireen keskellä aiheutti väsymistä kortteihin. Toisena syynä askarteluinnon laskemiselle lienee ollut se, että tarvikelaatikkoni on ollut aivan mielettömän sekaisin joulun jäljiltä. Eipä ole innostanut tehdä mitään, kun tavaroitaan ei löydä moisesta sekamelskasta. 

Mutta nyt on laatikko siivottu ja askarteluinto palaamassa. Minua innostaa aina kovasti muiden askartelutyöt ja viime aikoina olen päätynyt todella paljon intoutumaan PiHin töistä blogissa Kuppi teetä. En tiedä, mikä tarkalleen niissä korteissa innostaa, onko ne hulvattomat värit vai hieman erikoisemmat leimasimet, mutta joka tapauksessa: aivan ihania askarteluita. Kiitos innostuksen palautumisesta!

Ekana korttina pienen tauon jälkeen noudatellaan taas yksinkertaista linjaa.


Kortistossa alkoi viime keskiviikkona Suuri Leimasin Rumba. Haaste jatkuu 4.4. asti. Haasteeseen voi osallistua useamman kerran, millaisella tahansa kortilla, jossa on leima. Lisäksi blogissa pitäisi kertoa unelmien leimasimesta, jonka haluaisia. Sponsorina haasteessa toimii Heidin Korttipaja

Unelmien leimasin, huh, hankala keksiä. Näin joskus Sinellissä ihanan koukeroisen kissaleimasin ja siitä asti erilaiset kissat korteissa ovat jääneet vainoamaan ja mietityttämään - en leimasinta sattunut nähtyäni ostamaan, enkä ole sopivaa sattunut sen jälkeen löytämään. Mutta sanotaan, että unelmieni leimasin olisi jollain tapaa taiteellinen ja abstrakti mirri. :)

4 kommenttia: