keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Ei liimaa

Kortiston haaste #31:Olen löytänyt uuden innostuksen Distress Inkkeihin. Epäilen, että alan pikkuhiljaa oppia käyttämään niitä. Tai ainakin minulla on hauskempaa niiden kanssa, mikä on ehkä tärkeämpää. :)

Tausta on tupsuteltu Distress Inkin Peeled Paintilla sienen avulla, jonka jälkeen paperia pitkin on valuteltu vesipisaroita. Reunat on ressattu. Leimaan on käytetty ihan vain Versafinen tavallista vedenkestävää mustaa (onyx black). "Tyhjä" kasvit on vielä pensselin avulla täytetty samalla DI:llä millä taustakin on värjätty. Reunat reussattu. Kiinnittämiseen on käytetty kaksipuolista teippiä - haaranastat ovat vain koristeita. 

Haasteessa kysyttiin vielä säilytysvinkkiä askartelukamalle. Pistin keväällä askartelutarvikkeeni parempaan järjestykseen saatuani kunnolliset laatikostot tarvikkeille, siitä juttu täällä. Vinkkini varmaan kuuluu, että riittävästi laatikoita ja selkeä jaottelu tarvikkeille, että mitä on missäkin. Ainakin oma askarteluintoni on noussut suuresti, kun askartelu on helpompaa tavaroiden löytymisen ansiosta. Ja hyvä säilytyssysteemi auttaa myös askartelupistettä pysymään siistimpänä. :)
10 kommenttia:

 1. Kuva on kaunis, tekniikoista en valitettavasti ymmärrä mitään, käyn vaan ihailemassa tuotoksiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saa tänne tulla katselemaan vain kuviakin :D

   Poista
 2. wau, upea tausta! Pitää kokeilla itsekin, tosin distressejä minulla ei ole, mutta muita vesiliukoisia musteita kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa kyllä kokeilla, oli ihan hauska tekniikka :)

   Poista
 3. aaak, ihana kortti. Selkeä ja yksinkertainen mutta samalla tosi nätti. Ja ihana väri!

  VastaaPoista