maanantai 20. toukokuuta 2013

Onnistuneemmat yritelmät

Viimeksi keramiikkakuulumisissa esittelin vammaisia yksilöitä, jos nyt vähän vilauttaisi, miltä ne mukamas onnistuneemmat näyttäisivät. :DPunainen kivitavarasavi, valkoinen enkooppi ja kirkas, ohut lasite. Kupin sisäpinnan halkeillut kuvio on tehty folion avulla. Vielä ei ole muodossa hirveästi kehumista, mutta on tämä nyt paremmin onnistunut kuin "pieleen menneet" tapaukset. Punainen savi, musta enkooppi, ei lasitetta. Kuvio painettu äiti vanhalla virkatulla pitsiliinalla. Täytyy nyt tunnustaa, että tämän saven kanssa en kyllä hirmusti pidä lasitteista ja ne tuntuvatkin vähän turhalta. Savi on tiivista ja sileää, ja kirkas lasitekin tuntuu vain vähän sotkevan saven pintaa....Valkoinen enkooppi ja kirkas lasite. Kuvio painettu tyllipohjaisella pitsikankaalla.
Onnistuneimpia lopputuloksia, äidin pitsit taas paremmassa käytössä. Eikä tässäkään lasitetta!


Rakua, syksyn satoa. Kuvio painettu kirkkopuistosta kähvelletyllä oksalla, tumma enkooppi ja kirkas lasite.Ensimmäinen ja ainoa dreijaamani kipponen. Tässä on se kuuluisa sininen lasite - tältä sen pitäisi näyttää, toisin kuin epäonnistuneet siniset lasitukset....


4 kommenttia:

 1. Wau! Onpas hienoja! :) Omaakin silmää miellyttää eniten nuo missä ei ole lasitetta.

  VastaaPoista
 2. Ohhoh! Todella upeita :) Mun silmää taas miellyttää eniten nuo, joissa on lasite. Ja tuo ainoa dreijaamasi kippo on huikea! Tykkään jotenkin siitä muodosta todella paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauska huomata, että tuosta lasitteesta pitäminen tai epäpitäminen on makuasia :D

   Poista