sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Luovuus hieman hukassa

Tilasin FinnStamperilta hieman uusia papereita, mustetta ja leimasimen. Nyt on onnellinen askartelija - tuotteet tulivat todella nopeasti, ja paketti sisälti kiitoksen tilauksesta eli pari ylimääräistä paperiarkkia. Mielettömän hyvää toimintaa firmalta - hetihän minä menen tuollaisesta toiminnasta kertomaan iloisena eteenpäin. : D

Elikkäs FS:ltä tuli tilattua oranssia mustetta (Distress Ink, spiced marmelade) sekä tuollainen kukkaleimasin (taitaa olla daalia, mikäli lajia pystyy tunnistamaan). Idea tähän ei ollut ihan oma, vaan inspiraatiota ja mallia otettiin FS:n blogista. Oranssi väri oli blogissa niin mahtava, että pakkohan tuollaista oli itselle saada. 

Viime aikoina olen tehnyt hieman liikaa kortteja samalla leimasimella, alkoi jo tympäistä, joten jotain uutta piti keksiä. Omien ideoiden puute, ja ajattelun rasittavuus, ajoivat minut hankkimaan vielä saman leimasimenkin blogijutun perusteella. Mutta eipä mitään, nätti kuva, ja eiköhän tällä kohta innostu tekemään kovasti muunkin laisia ja värisiä kortteja. :)Käykö teillä ikinä niin, että on hirveä hinku askarrella, mutta inspiraatio on hieman hukassa ja mitään hyvää ei oikein tahdo syntyä? Mitä te silloin teette?

Itselläni koulu- ja työstressi aiheuttaa sitä, että luovuus kärsii ja ajattelu rasittaa aivosoluja. Kun pelkän päivän ruuasta päätöksen teko on haastavaa, ja on vaikea keksiä, mitä ihmettä sitä haluaisi laittaa ja syödä, voitte kuvitella mitä se tekee luovemmalla puolella. Onneksi internet on täynnä blogeja ja sivustoja, joilta voi hivenen käydä ottamassa mallia töihin.


P*skarteluhaasteen aiheena oli liukuvärit. Tässä värit liukuu hieman epätasaisesti, koska en ole vielä hirvittävän hyvä Distress Inkkieni ja sienen käytössä, mutta yritys liukuvärjäämisen suhteen on kova. : D

Tällä alemmalla kortilla siis osallistun mukaan haasteeseen. 

8 kommenttia:

 1. Askarteluvimmassa koen aina aluksi inspiraation puutetta. Yleensä aloitankin askartelut tekemällä muutamia kirjanmerkkejä. Niitä tehdessä tulee käytyä läpi tarvikevarastoa ja samalla on helppo hakea inspistä. Kirjanmerkkeihin tarvikkeita ei mene paljoa ja ne katoavat helposti. Siksi ne ovatkin mielestäni mainio "aloittelutyö".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjanmerkit onkin kiva vinkki, pitää kokeilla sitä seuraavalla kerralla inspiraatiopuutteen hetkellä :)

   Poista
 2. Tosi kauniit värit ja kaunis tuo leimasin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) FinnStamperilta kyllä löytyy tosi ihastuttavia leimoja :)

   Poista