sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Clean And Simple

Jospa sitä korteistakin vaihteeksi kertoisi jotain, viime aikoina blogi on näemmä painottunut hieman enemmän tuonne neulepuolelle.. Onhan noita kortteja (joulukortteja) tullut jonkin verran viime viikkoina näperrettyä, mutta eipä ole tullut kuvattua ja koostettua niistä kollaasia. Eiköhän sellainenkin ole tässä lähiaikoina luvassa, kunhan joulukortti urakka päättyy. :)

Addicted to Technics-haasteessa kaivataan marraskuussa Clean and Simple -hengessä tehtyjä kortteja. Kortissa olisi siis tarkoitus olla paljon tyhjää tilaa, yksi kuva ja hillityt koristelut.En ollut FinnStamperilta tilaamaani sulkaa ehtinyt vielä käyttämään, joten olikin korkea aika päästä sitä testaamaan. Sulassa on käytetty kahta mustetta (DI Evergreen Bough ja Artisten Blue), joita on tuputeltu epätasaisesti leimasimeen ennen leimaamista. Samoja musteita on käytetty kuvapaperin laidoilla ja tekstissä. Kuvapaperin reunat on ressattu. Lisänä vielä nyöri.

8 kommenttia:

 1. On todellakin clean and simple! Aivan ihana! Kyllä vähemmän vaan on enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Clean and simple -kortit kyllä haastaa aina välillä testaamaan, että yksinkertainenkin voi olla ihan toimivaa. :)

   Poista
 2. Kaunis ja herkkä kortti! Tykkään! Kiitos osallistumisestasi haasteeseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Addicted to Technicsiin on aina ilo osallistua, kun vain ehtii! :)

   Poista
 3. Aivan täydellinen kortti meidän haasteeseen!

  VastaaPoista