keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Mitä lankalaihikselle kuuluu? 3/4

Tarkoitukseni oli kertoilla lankalaihiksen kolmannen neljänneksen kuulumisia jo lokakuun puolella, mutta viikot hurahtivat taas yllättävän äkkiä. Kolmen neljänneksen jälkeen lankalaihiksen tilanne oli seuraava:

Käytetty yhteensä: 4771g
Lahjoitettu: 1410g
Ostettu: 3800g
Saatu: 486g
Tilanne: - 1895g

Iloitsin kesällä siitä, että olin onnistunut jo saavuttamaan lankalaihiksen tavoitteeni (miinus kaksi kiloa), ja intoonnuin nostamaan tavoitettani vielä kilolla. En ehkä olisi nostanut tavoitetta, jos olisin tiennyt, mitä tuleman piti.


Lankalaihiksen (väliaikaiselle) takapakille on syynsä. Poppeli lopetti toimintansa Jyväskylässä. Ja liiketoiminnan lopettaminen tietää yleensä alennusmyyntiä. Ja sinne minäkin sorruin. Mutta puolustuksekseni sanottakoon, että kaikille ostamilleni langoille on suunniteltu jo käyttöä, eli varsinaisesti lankoja ei ole tullut ostettua käyttöön. Voi tietenkin olla, että kaikkea en ehdi käyttää tänä vuonna, mutta parhaani yritän.

Toisena huomiona mainittakoon, että lankavarastoani tuntuu kasvattavan yllättävän paljon kasvivärjätyt langat. Töiden aikana ei ole tullut ehdittyä neuloa ihan talven tahtia, joten parinkin sadan gramman värjäyssatsit tuntuvatkin laihiksessa yllättävän paljon. Höh.

No, työt loppuivat (toistaiseksi), joten minulla on taas aikaa neuloa ja kiriä laihiksen suhteen. Neulomistahti on ollut sen verran mukava, että eiköhän kolme kiloa miinusta onnistu - mikäli en enää mene hirveästi ostelemaan tai värjäilemään lankoja. Tai täytyy sitten ruveta taas lahjoittelemaan lankoja pois. :D


Kuukausi kulunut viimeistä neljännestä, ja kuukaudessakin on tapahtunut jo huimaa edistystä. Lankalaihiksen tilanne tällä hetkellä: 

Käytetty yhteensä: 5538g
Lahjoitettu: 1410g
Ostettu: 4000g
Saatu: 486g
Tilanne tällä hetkellä: - 2482g

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä laihikselle :) Hyvältä vaikuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta! Pienestä takapakista huolimatta, vaikuttaa yllättävän hyvältä! :)

   Poista
 2. Tsemppiä! Minäkin laihistelen, vaikka en lankoja olekkaan punninnut. Kuvasin langat tammikuussa ja kesällä. Joulukuussa on toivottavasti vielä vähemmän kuvattavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvaaminen vaikuttaa myös hyvältä tavalta laihistella, pääsee ainakin konkreettisesti näkemään laihiksen tulokset! :)

   Poista