lauantai 8. marraskuuta 2014

Kiitos ja näkemiin -pöllöt

Hautausmaan työrupeama on tältä vuodelta ohi. Tulevaisuus näyttää, josko sitä saisi oman alan töitä vai vieläkö sitä ollaan menossa Vanhalle töihin ensi vuonna. Hieman on kaihoisa mieli, sillä kesä töissä oli aivan mielettömän hauska, ja työporukka aivan mahtava ja rento. Ikävä kyllä tulee työpaikkaa ja työkavereita.

Töiden loppuessa tein omalle osastonhoitajalleni sekä pomolle puolisoineen lapaset kiitokseksi kuluneesta puolesta vuodesta. Osastonhoitaja sai malliversion Tilia x Vulgaris -lapasista (puistolehmus! yhtään ei hautausmaa inspiroinut nimeämisessä), ja pomo puolisoineen saivat pöllölapaset. Tilia x Vulgaris -lapasista seuraa juttua blogissa myöhemmin, joten keskitytäänpä nyt enemmän näihin "kiitos ja näkemiin" -pöllölapasiin.


Malli: Give a Hoot by Jocelyn Tunney (ravelry)
Puikot: 4,5mm (80cm pyörö)
Lanka: Novita Isoveli
Lankamenekki: 85g (molemmat väri)


Give A Hoot osoittautui nopeaksi ja lystikkääksi neulottavaksi. Paksusta langasta lapasten neulominen vei vain reilun päivän. Kerällinen Isoveikkaa riitti mainiosti pariin, ja jämälankaa jäi vain pieni nöttönen. Seuraavat Give A Hootit on jo suunnitteluasteella, Mr. T ilmoitti haluavansa itselleen mustat pöllöt.. Saas nähdä missä välin ehtii sellaisetkin nykertämään. :D


Ja kissaakin kiinnosti taas. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti