torstai 27. marraskuuta 2014

Messusaaliita

Minäkin kävin Tampereella messuilla parisen viikkoa sitten! Kädentaitomessut tuli koettua neljän naisen voimin, ja samalla kun Tampereella oltiin, niin pyörähdettiinpäs vielä Ikeassakin (kun ei shoppailtu ilmeisesti riittävästi messuilla).

Koin ensimmäistä kertaa Tampereen Kädentaitomessut ja yllätyin siitä, miten järjettömän isot ne olivat. Ensikertalaisena en ollut tehnyt minkäänlaista sotasuunnitelmaa enkä erityisemmin ottanut näytteilleasettajista selvää ennen messuja, vaan ajattelin ottaa messut ennen kaikkea tutustumisen kannalta.

Shoppailtua tuli varsin hillitysti, oheisten lankojen lisäksi tuli hieman ostettua korutarvikenippeleitä. Lankojenkin ostelussa yritin pitää mielessä lupaukseni olla ostamatta lankoja varastoon, ja yritin niitä ostaessa miettiä jo malliakin valmiiksi...


Malabrigoa tarttui mukaan Titityyn kojusta. Väri on aivan täydellinen. <3 Tästä jumalaisesta langasta tulee Nurmilintu, jahka ehdin tekemään. 


Mustaa ja valkoista Fabelia olin suunnitellut ostavani jo jonkin aikaa, jotta pääsisin tekemään Konsertissa-sukkia (Carnegie Hall). Valkoista tuli hankittua yksi kerä, mustaa kaksi varmuuden vuoksi. En näemmä malttanut odottaa messusaaliiden kuvaamista, ennen kuin piti saada sukat puikoille. 


Alizen Superwash on lankana täysin uusi tuttavuus, enkä varmaan olisi sitä ostanut ellen olisi törmännyt hyvään messutarjoukseen. Keriä ostin itseasiassa viisi, mutta yksi kerä on jo vajennut, kiitos Kahelien minisukkalankavaihdon. Näille ei ole vielä varmaa projektia tiedossa, mutta eiköhän näistä ainakin osa sukiksi jouda.

4 kommenttia:

 1. Itselläni on tulossa Alizesta (vihreä sävy) sukat, tykkään neuloa, miltein kuin Austermann-langalla neuloisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa lupaavalta, en ole itse Alizea ennen käyttänyt niin kiva kuulla kokemuksia. Käsituntuma langasta on kyllä lupaava. :)

   Poista
 2. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Tuollaista Alizea en bongannutkaan. Malabrigo on ihastuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malabrigo on kyllä ihana <3. On pitänyt käydä aina välillä koskettelemassa sitä lankakorissa ja haaveilemassa, että milloin sitä ehtisi aloittamaan huivin neulomisen siitä.. :D

   Poista