torstai 1. tammikuuta 2015

Taas vuosi takana - uusia puuhia edessä

Vuosi takana, uusi alkamassa. Lienee hyvä hetki tehdä hieman koostetta kuluneesta puuhavuodesta - vai mitä? ;)

Neulerintamalla oli erittäin aktiivista viime vuonna. Lankaa tuli neulottua yli 6 kiloa! Erilaisia neuleita on tullut tehtyä niin paljon, ettei kaikkia voi enää esitellä, mutta  näytetäänpäs parhaita paloja.


Erilaisia huiveja tuli tehtyä 10. Osa oli haasteisiin tehtyjä (Suuri asustehaaste, 14 in 2014), osa muuten vain. Toukokuussa osallistuin ensimmäistä kertaa mysteerikalisteluun Birds of a Feather -huivin yhteydessä. 


Sukkia ja lapasia tuli neulottua ehdottomasti eniten. Lapasia ja tumppuja tuli neulottua peräti 28 paria, sukkia 18 paria. Suurin osa sukista taisi olla vauvojen sukkia, mutta lapasista vain yhdet oli lapsille. Lisäksi tuli neulottua pipoja ja pantoja, kämmekkäitä, toppi, toukkapussi, kesäkassi sekä virkattua erinäinen määrä tiskirättejä ja patalappuja.


Viime vuonna värjäyshommia tuli tehtyä aika maltilla. Mökillä ehti käymään harvoin, mutta aina tuli jotain värjättyä. Myös lankalaihikseen ryhtyminen hieman hidasti värjäilyjä - mutta ei estänyt onneksi! :D


Askartelu on ehkä jäänyt viime vuonna toissa vuotta vähemmälle, mutta kyllä erilaisia kortteja on silti tullut nykerreltyä. Uusiakin juttuja askartelusaralla tuli testattua, kuten kalvolle leimausta, akryylimaaleja korteissa, sapluunoita...


Kuluneena vuonna on tullut panostettua jonkin verran myös korujen tekemiseen, vaikka se onkin näkynyt täällä blogissa aika vähän. Koruja on tullut pääasiassa punottua metallilenkeistä, mutta tulipas jokin kaulakoru myös tehtyä neulomalla! Valmiiden korujen ohella on tullut tehtyä myös lasihelmiä.


Mitäs sitten tälle vuodelle?

Luvassa lähiaikoina on vielä juttua viimeisistä joululahjoista ja vuoden viimeisistä neuleista. Lankalaihikseenkin päästään vielä vähän palaamaan - vuoden tulokset ja tavoitteita alkavan vuoden laihistelun suhteen.

Eiköhän alkavana vuotena ole luvassa lisää neuleita, askarteluja, ja jotain uuttakin näperreltävää. Koska mikä se semmoinen vuosi on, jolloin ei jotain uutta opettelisi! :D

2 kommenttia:

 1. Vautsi mikä vuosi sulla on ollut! Ja aivan, jotain uutta on aina kokeiltava! Huoh, noi sun lapaset on niiiin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mitäpä se elämä olisi, jos ei aina välillä opettelisi ja kokeilisi jotain uutta. Tänä vuonna uutuutena on luvassa ainakin kenkien tekoa! :D

   Poista