lauantai 28. toukokuuta 2011

Suojapussi miniläppärille

Neuloo ja purkautuu -blogissa oli hauska vinkki jämälangoille: miniläpsyn hiha. Itsellenikin kun noita jämälankoja on alkanut kerääntyä melkoisesti, ajattelin hyödyntää ideaa ja tehdä omalle miniläppärilleni myös jonkinlaisen suoja/pehmustepussukan.

Yritin käyttää mieluisimpia värejä: violettia, raikasta vihreää ja mustaa. Joukkoon eksyi myös pieni nöttönen harmaatakin lankaa. Koostumukseltaan langat olivat vähän mitä sattuu, sillä joukossa oli täyttä villaa (Puro), sekoitelankoja (7 veljestä) sekä aivan puhdasta muoviakin. Suurin osa violeteista langoista (pientä Puro-nöttöstä lukuunottamatta) sekä kaikki vihreät langat on värjätty aiempina kesinä kasviväreillä - violetit kokenillilla ja vihreät kenties lupiinilla tai kaislalla. Lankaa meni yhteensä 158g.


Läppäri ja läppärin pussukka. Pöydän alta kurkistaa myös Koos.


Sinne sujahtaa!


Hui! Onkohan kuva tärähtänyt vai vilistääkö neule vain pahasti silmissä? O.o


Yksityiskohta: pussukan suuaukon saa napin ja lenkin avulla kiinni, jotta kone ei pääse luiskahtamaan pussistaan pois. Lenkki virkattu, nappi löytyi aarrelaatikosta (nappeja äidin kätköistä).

2 kommenttia:

  1. Siitä tuli hieno! Mitkä värit, tuo nappi! <3 Ja Koos on aina niin kiva. :)

    VastaaPoista
  2. Koos on kyllä kiva... Leikki jatkuvasti lankapalloilla, kun yritin neuloa, muutaman kerran katkaisikin langan ja viime yönä levitteli (ja kuolasi) mun jämälankojani vielä lisää pitkin kämppää... Kisut <3

    VastaaPoista